Sista timmarna för att dra nytta av gratispaketet på 90 GB till ett galet pris

Det är en storskalig mobilplan som skapade rubrikerna i tisdags i vår fyndavdelning. Och du har bara en handfull timmar kvar att njuta av.

fri

Slösa inte tid för att kunna dra nytta av gratispaketet på 90 GB. Den franska operatören förbereder sig faktiskt för att dra tillbaka detta erbjudande från marknaden för att kunna erbjuda ett nytt. Så kör på det!

Gratisplanen i korthet

  • 90 GB internetkuvert i 4G
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Icke bindande erbjudande

Således lär vi dig ingenting genom att indikera att gratisplanen för mobil 90 GB bara är 10,99 € / månad.

Hitta det kostnadsfria 90 GB-paketet för 10,99 €/månad

Ett erbjudande du verkligen inte kan tacka nej till

Låt oss börja den här beskrivningen med att påminna om ett väsentligt element. Faktum är att gratisplanen på 90 GB är avsedd för alla nya kunder hos operatören fram till slutet av denna dag den 9 augusti 2022. Det är därför absolut nödvändigt att prenumerera på det idag om erbjudandet intresserar dig. . Dessutom är det också viktigt att övervaka följande villkor innan du ger efter för detta charmiga telefonabonnemang.

Redan nu kan vi ange att denna formel är icke-bindande, vilket gör att den kan avslutas när som helst. Observera i förbigående att efter ett år kommer du automatiskt att byta till gratis 5G-erbjudandet på €19,99/månad. Kuvertet på 210 GB i detta paket är kompatibelt med användning i 4G. Slutligen faktureras aktiveringen av SIM-kortet med nivån 10 € under prenumerationen.

Gratis mobilpaket: huvudinnehåll

Det kommer inte att förvåna dig att veta att vårt dagens paket låter dig konsumera upp till 90 GB data i 4G inom Frankrike. En sådan volym räcker för att surfa på internet, ladda ner applikationer, titta på videor och spela online dagligen.

Bland de vanliga elementen hittar vi ganska logiskt obegränsade samtal till mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet såväl som i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). Det blir samma sak för SMS. MMS kommer för sin del att behålla sin obegränsade storlek när de skickas från det franska fastlandet.

Slutligen, om du tänker resa under din sommarsemester, kommer du att bli glad över att få veta att samtal och SMS/MMS kommer att förbli obegränsade från Europa såväl som de utomeuropeiska departementen. Du kommer till och med att kunna konsumera upp till 12 GB data i dessa områden.

Gratis 90 GB-paket för 10,99 €/månad © Gratis

Hitta det kostnadsfria 90 GB-paketet för 10,99 €/månad

För att ta reda på allt om fördelarna med gratis mobilabonnemang, kom ihåg att läsa vår fullständiga recension.

Alla aktuella paket

Om du behöver en översikt för att upptäcka alla aktuella erbjudanden innan du bestämmer dig, överväg att bläddra i vår jämförelse av de bästa mobilplanerna för denna sommarperiod.

Relaterade Artiklar

Back to top button