Sista timmarna för att dra nytta av det utmärkta gratispaketet på 90 GB för 8,99 €/månad

Det är ett erbjudande att beslagta utan att vänta som vi omedelbart kommer att lägga fram på Clubic. Och för det kommer vi att gå igenom vårt avsnitt som ägnas åt mobilabonnemang, och stannar ett ögonblick på Free 90 GB-formeln, vars pris är satt till 8,99 €/månad. Men var försiktig eftersom det bara är en handfull timmar kvar att lägga beslag på.

gratis mobilplan

Den kostnadsfria mobilplanen för 8,99 €/månad i två ord:

  • 90 GB 4G internet kuvert
  • Ständigt obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Erbjudande utan förpliktelser från kundens sida

Se det kostnadsfria 90 GB-erbjudandet för 8,99 €/månad

Det mest prisvärda paketet för tillfället

Det bör omedelbart noteras att formeln Gratis 90 GB kommer att försvinna i slutet av denna dag den 17 maj 2022. Den är tillgänglig för alla nya kunder hos operatören. Beträffande de villkor som ska beaktas, låt oss understryka att det är fråga om ett icke bindande abonnemang som därför kan sägas upp när som helst. Efter ett år kommer du dock automatiskt att byta till 5G-erbjudandet för 19,99 €/månad. Dessutom, när du prenumererar, kommer ytterligare 10 € att krävas för att aktivera SIM-kortet.

Innan du går till kärnan av saken är det viktigt att komma ihåg att en plan på 2 €/månad med 2 timmars samtal och 50 MB data också är tillgänglig för personer som använder sin telefon lite. När det gäller 5G-paketet (4G-kompatibelt) innehåller det 210 GB data. Det är upp till dig att välja den som passar dina behov.

Gratis 90 GB: ett extremt omfattande abonnemang

Som du måste ha gissat kommer detta erbjudande att ge dig ett 90 GB mobilt internetkuvert i 4G+ som kan användas på det franska fastlandet. En perfekt volym för att surfa på internet, titta på videor och ladda ner applikationer utan att räkna för mycket. Samtal är obegränsade till mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet och de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). Detsamma gäller för SMS. När det gäller MMS kan du bara skicka dem till Frankrike.

Slutligen, om du reser till ett annat land i Europa eller i utomeuropeiska departement under din sommarsemester, kommer Free att följa med dig med samtal och SMS/MMS som alltid kommer att förbli obegränsat. Detta är idealiskt för att hålla kontakten med dina nära och kära. Upp till 8 GB internet per månad kan konsumeras från dessa destinationer.

Se det kostnadsfria 90 GB-erbjudandet för 8,99 €/månad

Erbjudanden för alla profiler

Men om du föredrar att välja en annan operatör så har vi också lösningen. De bästa mobilplanerna för tillfället är faktiskt samlade i vårt interna urval. Så kör på det!

Relaterade Artiklar

Back to top button