Sista timmarna för att dra nytta av dessa galna erbjudanden på pCloud onlinelagring! (-80 %)

Den belgiska nationaldagen är också ett sätt för pCloud att fira sina 500 000 fransktalande användare!

pcloud

I själva verket, för tillfället, håller pCloud sina priser på de lägsta med upp till -80 % reduktion på sina individuella livstidslicenser.

pCloud onlinelagringslösning i ett nötskal

  • 256-bitars AES-kryptering
  • 30 dagars skräphistorik
  • Plattformsöverskridande kompatibilitet

Få rejäla rabatter på pCloud-licenser, till exempel med 10 TB onlinelagring för endast 990 euro inklusive moms istället för de vanliga 4990 euro.

Hitta pCloud-erbjudanden till rabatterade priser (upp till -80%)

Den belgiska nationaldagen är ännu vackrare med pCloud

Oavsett om du är belgisk eller inte, här är en fantastisk möjlighet att ta vara på för att få molnlagringsutrymme värd namnet till ett reducerat pris! Därför erbjuder pCloud dig för tillfället en mycket trevlig licens inklusive 500 GB för endast 122,50 € inklusive skatt istället för den gällande standardsatsen på 500 €, dvs -76%.

Och den goda nyheten är att två andra individuella licenser är tillgängliga till ett fyndpris för tillfället. Den första låter dig spara -75 % på 2TB-lagringspaketet, till endast 245 € inklusive moms istället för de vanliga €980. Om det behövs, räkna även med en ännu större licens, med 10 TB molnlagring för endast 990 € inklusive moms istället för standardpriset på 4 900 €, d.v.s. -80 % reduktion tillämpas!

Med dessa Lifetime pCloud-licenser har kontoinnehavaren fördelar under de kommande 99 åren, så, så mycket att säga som du kan se komma. Alla priser som visas är inklusive moms, utan dolda kostnader eller kortsiktiga eller långvariga prishöjningar. Slutligen har du 10 dagar på dig från inköpsdatumet på dig att ångra dig och få en återbetalning.

pCloud

Se erbjudandet

Läs meddelandet


9

pCloud

  • Ett roligt belöningssystem
  • Ett tydligt och lättanvänt gränssnitt
  • Massor av funktioner

Med sina många kvaliteter och få brister verkar pCloud för oss vara en av de bästa onlinelagringslösningarna 2022, både i sin gratisversion och genom sina prenumerationer och sitt definitiva köp. Sammanfattningsvis är det en stark konkurrent till Dropbox och Google Drive som kombinerar tillförlitlighet, säkerhet och enkelhet på alla plattformar.

Med sina många kvaliteter och få brister verkar pCloud för oss vara en av de bästa onlinelagringslösningarna 2022, både i sin gratisversion och genom sina prenumerationer och sitt definitiva köp. Sammanfattningsvis är det en stark konkurrent till Dropbox och Google Drive som kombinerar tillförlitlighet, säkerhet och enkelhet på alla plattformar.

Det finns fortfarande tid att ange dessa licenser på pCloud

För att ha alla dina filer i de mest olika formaten i ett ultrasäkert utrymme, lita på pCloud! I tio år har detta schweiziska företag förfinat kvaliteten på sina licenser för att erbjuda dig det bästa och göra dig mer fridfull om dina filer. Det är faktiskt riktigt obehagligt att notera att du har lämnat din favoritfilm på din USB-nyckel hemma när du väl har kommit på semester. Med pCloud kan du enkelt komma åt det genom att logga in på ditt konto! Dessutom behöver du inte ens ladda ner den för att spela den, tack vare den inbyggda interna spelaren.

Ännu mer, dessa tre licenser som sträcker sig från 500 GB till 10 TB inspelningsutrymme drar nytta av en bra mängd delningslänkar ifall du behöver skicka runt filer till andra människor. Du kan också enkelt överföra säkerhetskopior av dina filer från OneDrive, Google Drive eller Dropbox.

pcloud6

Hitta pCloud-erbjudanden till rabatterade priser (upp till -80%)

Slutligen, det som är väldigt praktiskt är att du har till ditt förfogande en 30-dagars skräphistorik för att återställa dina filer om raderingen någonsin skulle bli värdelös. Du drar också nytta av förstklassig säkerhet tack vare tillämpningen av AES 256-bitars krypteringsstandard och möjligheten att spara dina data på servrar i Luxemburg. Vill du läsa en fullständig recension av denna lösning? Kolla in vår 100 % oberoende recension där pCloud får utmärkta 9/10!

Vilken onlinelagringslösning är den säkraste?

pCloud är, enligt vår mening, ett av de bästa företagen i världen som erbjuder att vara värd för dina filer online. Om du vill veta mer om de olika molnlagringstjänsterna eller de senaste innovationerna på marknaden, kolla in vår 100 % oberoende jämförelse av den bästa onlinelagringen 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button