Sista dagen French Days: Den här böjda PC-spelarskärmen drar nytta av en fantastisk kampanj!

Vill du erbjuda dig själv en stor böjd gamerskärm för total nedsänkning samtidigt som du sparar pengar? För den sista dagen av de franska dagarna erbjuder Team Bons Plans dig ett erbjudande från Fnac på MSI Optix 29,5″-skärmen till €299,99 istället för €369,99, dvs 19% besparing.

skärm-MSI

En stor böjd spelskärm till reducerat pris

  • Tekniskt blad på hög nivå
  • Komplett anslutning
  • Ramlös design skräddarsydd för flera skärmar

Se MSI Optix 29,5″-erbjudandet för 299,99 € på Fnac

Trevlig kampanj på Fnac innan de franska dagarna är slut

Det här erbjudandet på MSI Optix 29,5″ böjda gamerskärm erbjuds av Fnac, som erbjuder gratis leverans i Metropolitan France till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två till tre arbetsdagar. Uttag från Fnac-butiken närmast leverans till dig dagen efter beställningen är möjlig.Det är möjligt att betala i tre eller fyra omgångar, d.v.s. från 74,99 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Ändra Optix med MSI

Det här erbjudandet från Fnac för den sista dagen av de franska dagarna gäller en böjd gamerskärm från MSI, ett märke som inte längre presenteras i fält, modell Optix MAG301CR2. Den har en 29,1″ WFHD (2560×1080) 1500R curvature VA-panel med upp till 200Hz uppdateringsfrekvens och 1ms svarstid.

Mycket attraktiva funktioner för en gamerskärm kort sagt, förstärkta av stödet av många funktioner för bättre komfort som AMD FreeSync, ett filter mot blått ljus eller flimmer.

På kontaktsidan är den lika välutrustad med en DisplayPort 1.2, två HDMI 2.0-portar, en USB 3.2 Gen 1 Type-B-port, två USB Type-A-portar, en USB Type-C-port och ett stereojack 3-uttag , 5 mm. Det kan därför vara en utmärkt PC-skärm samt att kunna rymma konsoler.

Allt detta erbjuds i en elegant svart design som också har fördelen att vara ramlös på tre kanter, vilket gör det extra intressant i en multi-screen setup.

Se MSI Optix 29,5″-erbjudandet för 299,99 € på Fnac

Hitta din nästa spelskärm med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta erbjudande från Fnac för den sista dagen av de franska dagarna, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022 för att se om MSI hade ögon större än magen med denna stora böjda skärm. .

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • French Days: Toppprodukter till reducerade priser hos Fnac/Darty
  • Amazon: 8 megakampanjer att ta del av för de franska dagarna
  • Rue du Commerce slår hårt med 5 högteknologiska kampanjer
  • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
  • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button