Sista dagen att dra nytta av gratisplanen på 90 GB till ett rabatterat pris

I början av veckan kommer vi att återkomma till ett mobilerbjudande som du redan känner mycket väl till.

fri

Under ytterligare några timmar har detta gratis mobilabonnemang på 90 GB en av de mest attraktiva månadspriserna. Och vi kommer att berätta hur du kan dra nytta av det utan att slösa tid!

Gratis mobilplanen i korthet

  • 90 GB 4G internet kuvert
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Formel utan åtagande för kunden

Det bör därför noteras att formeln för Free Mobile 90 GB bara är 11,99 €/månad.

Hitta det kostnadsfria mobilpaketet 90 GB för 11,99 €/månad

Ett paket med utmärkt valuta för pengarna

Först kommer vi ganska logiskt att diskutera de villkor och villkor som gäller för detta gratis mobilabonnemang. Redan nu är det viktigt att specificera att detta erbjudande endast är tillgängligt fram till slutet av dagen den 2 augusti 2022. Det är också utan förpliktelser från din sida, vilket gör att du kan avbryta när som helst. Efter ett år byter du automatiskt till 5G-formeln för 19,99 €/månad. Aktiveringsavgiften för SIM- eller eSIM-kort är €10.

För närvarande erbjuder Free dig också en plan på 2 €/månad för 2 timmars samtal och 50 MB data. Omvänt innehåller 5G-erbjudandet (4G-kompatibelt) ett internetkuvert på 210 GB. Kort sagt så mycket att säga att den franska operatören ger dig valet.

Gratis mobil: ett komplett erbjudande

Låt oss nu gå vidare till innehållet i detta berömda paket som gör att du kan konsumera upp till 90 GB data på det franska fastlandet. Tack vare en sådan volym kommer du att kunna surfa på nätet, ladda ner så många applikationer som möjligt och titta på många videor utan några bekymmer. När det gäller samtal är de ganska logiskt sett obegränsade till mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet såväl som i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). Detta är även fallet för SMS. Å andra sidan kommer MMS att begränsas till Frankrike.

När det gäller din semester kommer du utan tvekan att bli glad över att lära dig att Free inte kommer att svika dig! Faktum är att operatören låter dig ringa obegränsat med samtal och skicka SMS/MMS från såväl Europa som utomeuropeiska departement. Dessutom kan 12 GB internet per månad konsumeras från dessa territorier. Kort sagt, du kommer inte ha några problem med att hålla kontakten med dina nära och kära.

Gratis 90 GB för 11,99 €

Hitta det kostnadsfria mobilpaketet 90 GB för 11,99 €/månad

Om du vill veta allt om gratis mobilerbjudanden kan du konsultera vår fullständiga recension utan dröjsmål.

Alla paket att tänka på

För att få en bättre uppfattning om de seriösa erbjudanden som för närvarande finns på marknaden, inbjuder vi dig att konsultera vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang som är tillgängliga för närvarande.

Relaterade Artiklar

Back to top button