Single Day AliExpress: till detta pris är Xiaomi Redmi AirDots 2s hörlurar nästan givna 🔥

Äkta trådlösa hörlurar för endast €10, trodde du att det var omöjligt? Det beror på att du inte har sett det här senaste AliExpress-erbjudandet på Xiaomi Redmi AirDots 2s än.

1

Xiaomi Redmi AirDots 2s i två ord:

  • äkta trådlösa hörlurar
  • Autostart/paus
  • Total autonomi på 20H

Se erbjudandet Xiaomi Redmi AirDots 2s för 10,63€

Xiaomi Redmi AirDots 2s ser prisfallet under Single Day

Vi är mitt i Single Day och AliExpress har förberett några mycket trevliga erbjudanden som låter dig unna dig själv samtidigt som du gör bekväma besparingar som med dessa Xiaomi Redmi AirDots 2s för endast €10,63 istället för de vanliga €36,48.

För att dra nytta av detta exceptionella pris kan inget vara enklare. När du har lagt dina hörlurar i varukorgen anger du bara kampanjkoden SDFRN030 i kassan. Avdraget görs automatiskt för att dra nytta av denna exceptionella kampanj omedelbart.

Xiaomi Redmi AirDots 2s: liten i storlek, stor i prestanda

Användare svär inte längre vid riktiga trådlösa hörlurar, så det är inte konstigt att Xiaomi, en av de största tekniska tillverkarna i världen, inte erbjuder sin egen lösning med Xiaomi Redmi AirDots 2s.

Dessa små hörlurar kommer med öronsnäckor för att hålla dem stadigt i öronen. Om du har en kompatibel Xiaomi-smarttelefon öppnar du bara skalet för att börja para. Ett popup-fönster öppnas på din telefonskärm med en enkel knapp för att upprätta anslutningen. Några sekunder räcker för att börja lyssna på din musik.

Xiaomi Redmi AirDots 2s har också sensorer som pausar musiken i samma sekund som du tar den ur öronen. Du behöver inte trycka på en knapp, dina hörlurar anpassar sig direkt efter din användning.

En knapp finns uppenbarligen för att komma åt kontroller som att ta ett samtal eller ringa din röstassistent. Tryck på den tre gånger och du går in i spelläget, vilket kommer att minimera fördröjningen mellan ljudåterkoppling och bilden för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

Slutligen, för autonomi, är Xiaomi Redmi AirDots 2s designade för att följa med dig i totalt 20 timmar tack vare förvarings- och laddningsboxen som finns i lådan. Hörlurarna har ett litet batteri som ger deras autonomi till 4 timmars lyssning.

Se erbjudandet Xiaomi Redmi AirDots 2s för 10,63€

De bästa trådlösa hörlurarna för tillfället finns i vår jämförelse

Svårt att hitta i alla dessa modeller av äkta trådlösa hörlurar som finns tillgängliga. Om du vill veta allt om dem på ett minimum av tid för att hitta dina nästa tillbehör, få inte panik, vi har alla svar i vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button