SIM: om du har ett guldnummer har du verkligen tur och även rik

SIM från samling, ett galet mode som förenar användare från hela världen. Det finns många entusiaster som letar efter telefonnummer perfekt, den som är lätt att komma ihåg, med otroligt konstiga sekvenser eller som har så många identiska siffror som möjligt. Det finns till och med samlare letar efter SIM vars nummer har ett speciellt datum inuti. Var dock försiktig, för om du har en Guldnummer du har inte bara tur, utan också rik! Här är varför.

SIM-guldnummer: det finns en skillnad från toppnumren

Ofta, här uppe, har vi pratat med dig om SIM Top Number. Men i denna speciella värld skiljer olika experter och samlare dem från dem Guldnummer som enligt dem fortfarande är det mer speciell.

Om toppnumren är telefonnummer som är lätta att komma ihåg eller har något speciellt, till exempel ett viktigt datum eller fler identiska nummer, SIM-guldnummer istället är de det perfekt. Telefonnummersekvensen kopplad till dem är verkligen unik och gränsar till fulländning. Här är deras egenskaper:

  • när ett telefonnummer har en ofullkomlig skala Till exempel 3332345674;
  • eller a 3338899772 som har en tresiffrig upprepningmen inuti den också en disharmonisk;
  • kan inte missa, bland SIM-guldnummerinte ens de med två oeniga mellan två siffror i upprepning hur 3337778824;
  • äntligen perfektion, telefonnumret som ger en tresiffrig upprepning: 3334455666.

Vad du ska göra om du har ett guldnummer

Alla borde kolla om deras SIM har telefonnumret med en av dessa fyra funktioner. Anledningen är mycket enkel, det kan vara värt upp till 50 tusen euro eller mer. Vi talar faktiskt om Guldnummerverkligen unik serie som en samlare skulle göra falska kort för.

I fall, till din otroliga förvåning, din SIM hade kopplat en liknande antal det finns två saker du kan göra:

  1. håll det hårt pressa och visa upp ditt nummer för alla vänner och familj. Detta kan också vara en strategi att vänta på en eventuell vandring i bedömning;
  2. eller, informera dig om värdet det kan ha, sätt det påauktioneBay. Hör annars med de som hämtar SIM genom handel. En kontakt kan vara DevShopplatsen för SIM Top Number mer komplett än någonsin. Kom ihåg att i det här fallet är vinsten säker, men inte i nivå med en försäljning mellan individer eftersom det är en handlare som då måste sälja produkten vidare.

Relaterade Artiklar

Back to top button