SIM: Här är hemligheten för att ta reda på hur mycket ditt telefonnummer är värt

Vill du veta vad hemligheten är att ta reda på hur mycket telefonnumret som är kopplat till ditt SIM-kort är värt? Ta en titt på den här artikeln, du kommer att bli förvånad! De finns faktiskt samlare från hela världen som letar efter den sk Toppnummer Och Guldnummer. En helt otrolig marknad, kapabel att producera användbar skrämmande. Vad väntar du på? Låt oss gå in i sektorn för SIM-samlarobjekt och låt oss se hur du tar reda på om ditt nummer är värt en förmögenhet.

Samlarens SIM: toppnummer och guldnummer

Ja, de finns SIM samlarobjekt. I praktiken finns det människor som håller dessa plastkort utrustade med ett chip som ska sättas in i smarttelefonen användbara för att surfa på internet, chatta och ringa eller ta emot samtal och SMS. Allt detta är uppenbarligen möjligt tack vare telefonnummer kopplade till dem. Unik i världen representerar den ID-kort av SIM-kortet och det enda sättet att användas.

Härifrån samlaren av Toppnummerdet vill säga riktigt telefonnummer särskild med speciella egenskaper. Vanligtvis är det det sekvenser lätt att komma ihåg eller med några av samma nummer. Också sekvenser av specialnummer ge värde till SIM.

Hur är det möjligt känna igen om numret är kopplat till ditt eget SIM är att betrakta som en Toppnummer eller a Guldnummer? Det måste nödvändigtvis innehålla några funktioner som vi nu kommer att lista som exempel.

Hur man känner igen om ditt telefonnummer är ett toppnummer

Nu ska vi fokusera på Toppnummer som den SIM-guldnummer de är speciella, de når extrema värden och det är inte så vanligt att ha en utan att ens veta det. Hur känna igen om ditt telefonnummer är från samling? Här är några användbara element som kan avslöja hur lyckligt lottad du har:

  • det kan vara en sekvens i stigande ordning såsom separat prefix, 333 1234567;
  • omvänt kan ditt telefonnummer innehålla en sekvens i fallande ordningkille 333 7654321;
  • mer singular de som har ensam lika siffror;
  • om du har en bror eller syster eller släkting som du delar samma telefonoperatör med och du skrev på kontraktet samma dag, kan du ha en Twin SIM som skiljer sig från den andra med ett enda nummer.

Kort sagt, utan att ens veta om det kan vem som helst ha en i sin mobiltelefon SIM verkligen speciellt som en entusiast skulle kunna punga ut för otroliga figurer. Men det finns också några kontraindikationer. Sådana specialnummer kan, just för att de är lätta att komma ihåg, bli föremål för frekventa samtal Call Center. Detta beror på att många människor tillhandahåller falska siffror vid tidpunkten för en onlineregistrering eller i marknadsföringssyfte och det är ofta bara några få Toppnummer att hamna i denna fälla.

Relaterade Artiklar

Back to top button