SilverStone SETA Q1: ett tyst mellantorn som låter?

Silverstone SETA Q1-3 © © Silverstone

SETA Q1. Det är namnet på en ny dator väska
mid-tower tillkännagav av SilverStone i helgen. Snarare high-end orienterad, den är avsedd att rymma moderkort
E-ATX samtidigt som den kombinerar effektiv ventilation och minskad ljudstörning.

Luftflöde, tystnad och premiumfinish, med sin SETA Q1 vill taiwanesiska SilverStone konkurrera med tenorerna i mellantornsegmentet utan att leta efter enkla kompromisser. I synnerhet kommer den att kunna ta emot upp till tre 140 mm fläktar på framsidan, lika många på toppen och en 140 mm fläkt på baksidan, i utsug.

Läs också:
Intel: Sapphire Rapids och Raptor Lake-processorer är planerade till slutet av 2022

Ett boende ljudtät

Med detta nya fall lovar SilverStone att ha antagit ett tillvägagångssätt ljudtät för att minimera ljudet från ventilationen. För att göra detta förklarar varumärket att det använder nya enheter för att dämpa ljudet från fläktar, till exempel en ljudisolerande kammare som ” fungerar som ljuddämpare “, Förklara TechPowerUp. Vi får också veta att lådornas sidopaneler är täckta med akustiskt skum, men även med asfalt.

För övrigt är SETA Q1 ett relativt klassiskt mellantornshölje sett till layout. Det finns tillräckligt med utrymme för att installera ett SSI-EEB- eller E-ATX-moderkort, ett grafikkort upp till 39,4 cm långt, en strömkälla upp till 25 cm bred och en kylare upp till 18,2 cm i höjd.

Silverstone SETA Q1-5 © © Silverstone

Silverstone SETA Q1-1 © © Silverstone
Silverstone SETA Q1-2 © © Silverstone
Silverstone SETA Q1-4 © © Silverstone

Läs också:
AGON (AOC) tillkännager två nya spelskärmar, inklusive en 31-tums, 4K 144 Hz

Landar i Europa i slutet av 2021

Fodralet kan även räkna med två platser för 3,5-tums hårddiskar och fyra 2,5-tums SSD:er (eller hårddiskar). På framsidan finns två USB 3.0 Typ A-portar, en USB-C-port och ett hörlursuttag. Sidomått når vi äntligen 232 x 493,5 x 490,7 mm för 11,64 kilo tom.

SETA Q1 kommer att marknadsföras i Nordamerika och på den gamla kontinenten i november eller december, till ett pris av 220 dollar (knappt 190 euro exklusive skatter).

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button