SilverStone ALTA G1M: Snygg Micro-ATX, även för spelare

ALTA G1M-1 © © SilverStone

SilverStone lanserar sin ALTA G1M. Detta lilla MicroATX-fodral staplar komponenter vertikalt för att minimera skrivbordsutrymmet.

Letar du efter en MicroATX-kapsling? SilverStone är på väg att lansera en modell som kan fånga din uppmärksamhet: ALTA G1M, det är dess namn. Med en mall på endast 20 x 30 x 50,7 cm är den platsbesparande och kommer att passa mycket bra för en liten arbetsyta.

Läs också:
NVIDIA: Det skulle komma en RTX 3090 SUPER, och den skulle skicka tungt

Vertikal layout… och vertikal kylning också

På ventilationssidan är fodralet utformat för att främja luftflödet från basen till toppen. Detta involverar en stor 180 mm SilverStone Air Penetrator-fläkt installerad som standard i botten av chassit, förutom två 120 mm fläktar på baksidan och tre platser för 120 mm fläktar tillgängliga på höger sida av höljet. Denna sida kan även användas för att fixera en radiator av vattenkylningtill exempel.

Komponentmässigt kan ALTA G1M rymma ett grafikkort upp till 35 cm långt och en kylare som inte överstiger 15,9 cm hög, förutsatt att utrymmet inte upptas av fläktar på höger sida. Utrymme finns för att installera en strömförsörjning i SFL-L-format, som dock måste använda kablage från SilverStone och ett integrerat fast uttag (som ofta är fallet med kompakta fodral).

ALTA G1M-4 © © SilverStone

ALTA G1M-3 © © SilverStone

ALTA G1M-5 © © SilverStone

ALTA G1M-2 © © SilverStone

© SilverStone

Läs också:
Intel Core i9-12900K Alder Lake är en bomb som exploderar AMD:s spjutspets Ryzen 9 5950X

Ett fall väntas i slutet av året

Moderkortet måste för sin del placeras på den övre delen av höljet, med dess kontakter vända uppåt, i en för detta ändamål avsedd insats. Äntligen, på framsidan, är ALTA G1M sober, med ett hörlursuttag, två USB-A-portar och en USB-C-port.

För tillfället kommunicerar SilverStone ännu inte exakta priser, men dess nya MicroATX-fodral bör erbjudas runt 170 dollar. Den kommer först till Asien, i oktober. Dess lansering i Europa och USA väntas i november eller december, utan ytterligare detaljer.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button