Silent Space: för smart arbete en lösning på barns larm

Därför att covid-19 många familjer är hembundna och till och med arbetet har förändrat livsvanorna. Om först det smart arbete det verkade vara ett privilegium och ett privilegium för ett fåtal, men idag verkar det vara ett utbrett tillstånd. Att arbeta hemifrån har dock många fördelar, men också vissa fördelar defekter. För vissa kallas de höga ljudför andra av söner. Uppenbarligen går båda hand i hand om de senare är i huset. Och om ditt hem är en liten lägenhet blir allt allvarligt problem. Men från och med idag lösning det finns, eller kanske i framtiden kommer det att finnas tillgängligt. Kallas Tyst utrymme. Här är vad det är och varför det kommer att förvåna dig.

Det blir som att vara inlindad i bomull tack vare Silent Space

För att beskriva resultat av Silent Space, Orféa Acoustiquetillverkaren, sa att höra det fungera hemma “är som att vara insvept i bomull“. En bra känsla eller hur? Men vad handlar det om egentligen?

Silent Space är inget annat än en enkel enhet lätt att installera i alla rum i huset eller kontoret. Dess särart gör den värdefull för dem som behöver koncentration medan de arbetar, men ljud kan höras runt omkring dem. De kan vara kollegor som pratar med varandra eller i telefon, eller till och med barn i en videolektion. Hur är det också med chefens föreläsningar?

Med Silent Space kommer inte alla dessa saker att försvinna, men de kommer att bli det dov ger trevliga ljud. Dessa kommer att produceras av Silent Space, en högtalare med behagliga bredbandsljud som inte bara minskar störande brus, utan stimulerar koncentration. Det är ett användbart verktyg som kan minska och dämpa omgivningsbuller.

Silent Space-artikel

Drivs med ett enkelt uttag kan Silent Space vara placeras var som helst hem eller kontor och det är allt. Det kommer inte att eliminera ljuden, men genom att dämpa dem gör det att du kan arbeta lugnt och undvika eventuella fel orsakade av störningar och stress. Därför kommer distansundervisningen av barn inte längre att vara ett problem, eller nästan.

Relaterade Artiklar

Back to top button