Signal: Zuckerberg rymde också från WhatsApp

Mark Zuckerberg kom igen Signal!” en sensationell upptäckt som avslöjar hur även ägaren av Facebook sprang ifrån Whatsapp. Kanske är han också rädd för de nya villkoren för sin snabbmeddelandeapp? Allvarligt talat, från denna information kan vi berätta om var och en. Här är vem och hur han fick reda på Zuckerbergs närvaro på Signal.

“Mark Zuckerberg är på Signal!”

Det stämmer, Mark Zuckerberg har en konto komplett med telefonnummer på Signal. Det var för att ta reda på det Dave Walkeren cybersäkerhetsexpert som arbetar med fallet med datastöld av de 533 miljoner kontona på Facebook. I kitteln för de olyckliga fattiga vars personliga information stals hittade Walker inget mindre än Mark Zuckerberg. Detta gjorde att han upptäckte att han också har övergett WhatsApp för Signal.

Signal Mark Zuckerberg

Namn, efternamn och telefonnummer, här är de offentliga data som är registrerade på ditt personliga Signal-konto. Uppenbarligen kunde cybersäkerhetsexperten inte missa något sådant skopa. Faktum är att han led har lagt upp en skärmdump av vad som upptäcktes på hans profil Twitter släcka telefonnumret för att undvika juridiska problem.

Nyheter som ställer ytterligare tvivel på WhatsApps integritetsport

Denna nyhet kunde kasta ytterligare tvivel Om insynsgrind som har drabbat WhatsApp på senare tid. Uttåget från Facebook-grupp mot andra stränder slog det hårt mot henne. Signal definieras bland annat som appen par excellence för dem som bryr sig om säkerheten för sina personuppgifter.

Och vem är bland de data som stulits tack vare den senaste “Facebook-hål“? Zuckerberg har också landat på Signal. Tror du att Signal kunde ha missat ett gyllene tillfälle? Här är vad han skämtsamt sa: “Som tidsfristen för godkännande av användarvillkoren för Whatsapp av 15 majMark föregår med gott exempel“.

Du vill att upptäcka om du också är bland de konton som de har stulen identitet? Så här gör du genom att klicka på denna länk.

Relaterade Artiklar

Back to top button