Signal: lågt slag mot WhatsApp besegrade av denna nya funktion

Signal fortsätter som ett tåg. Unstoppable denna app introducerar mer och mer funktionalitet som bokstavligen skakar giganterna av snabbmeddelanden. Den har också en politik på sin sida Integritet så transparent och säker som möjligt. Detta är bland annat en ideell stiftelse. Säkerhet och sekretess är därför ledorden. Signal är dessutom redo att lansera en kortfilm lågt slag till Whatsapp. Ytterligare nederlag vid horisonten då för appen av Facebook-grupp.

Signal förbereder det låga slaget för WhatsApp

WhatsApp har tagit smällen på sistone då fler och fler användare flyttar till appar som t.ex Telegram och Signal. Det senare räddar honom inte ens en. Bra tillfälle tog företaget när de fick veta det också Zuckerberg har ett signalkonto. Ironin, som man kunde föreställa sig, saknades inte.

Men det här blir då ett riktigt lågt slag. I praktiken har Signal gett vika, för Beta Tester, för betalningstest i appen. Men mästerslaget är inte bara detta. Det handlar också om dess öppning kl kryptovalutor.

I ren signalstil kommer det att vara möjligt att byta digitala mynt mellan användare. För närvarande kommer appen bara att fungera med kryptovalutan MobileCoin. Detta kommer att garantera Integritet och säkerhet också eftersom transaktionerna kommer att hanteras av din dedikerad plattform. På så sätt kommer Signal att garantera topp hemligt att inte kunna vara medveten om användarens MobileCoin-plånbok och ännu mindre av siffrorna flyttade oberoende av varandra i appen.

Kort sagt, det är en riktigt intressant nyhet, som kan ge WhatsApp svårt, men samtidigt även Telegram. Också för att WhatsApp redan har experimenterat med betalningsfunktionen i ett år. Testerna är endast öppna för de som bor i Indien och i Brasilien. Till skillnad från Signal, Facebook Group-appen, avsåg den att tillåta transaktioner endast i den lokala valutan. Vem vet att efter den här nyheten kommer du att snabba upp tiderna och förstå idéer genom att tänka på någon kryptovaluta.

Relaterade Artiklar

Back to top button