Shazam: du kan äntligen se din igenkänningshistorik från iOS kontrollcenter

Shazam iOS © DenPhotos / Shutterstock.com

Du kanske redan har behövt använda applikationens tjänster Shazam för att hitta (eller upptäcka) en låt som du nyligen har hört. Från och med nu kommer du äntligen att kunna konsultera applikationens igenkänningshistorik från ditt kontrollcenter iPhone.

Efter att ha integrerat Bandsintown, i syfte att hitta konserterna runt omkring dig, kommer Shazam att berikas med en funktion som mycket väl skulle kunna förenkla livet för iOS-användare.

Shazam på iOS: apphistorik synkroniseras äntligen med kontrollcenter

På enheter av märket Apple ger kontrollcentret omedelbar tillgång till vissa funktioner som du regelbundet behöver. Så, om du är en av dem som ofta använder Shazams tjänster, från kontrollcentret, så är här en funktion som borde intressera dig.

Från och med nu, när du gör en sökning direkt från kontrollcentret på din smartphone, synkroniseras igenkänningshistoriken automatiskt med applikationen, som rapporterats av våra kollegor fråniPhoneAddict. Ja, och hur överraskande det än kan tyckas, var detta tyvärr inte möjligt förrän nu. En situation som då kan vara irriterande, speciellt om du ofta var tvungen att använda funktionen för sångigenkänning, antingen via applikationen eller från kontrollcentret.

Så det här är goda nyheter, som utan tvekan borde glädja stammisarna från Shazam på iOS. För information, den här nya funktionen kom med 15.13-uppdateringen av applikationen, nydistribuerad.

Om samma ämne:
Shazam kommer till Chromium-webbläsare som en förlängning

Källa: iPhoneAddict

Relaterade Artiklar

Back to top button