Shadow: Power-alternativet kommer i slutet av oktober, på väg att konkurrera med NVIDIA GeForce NU?

Shadow © OVH

Före årets slut, Skugga kommer att blåsa upp sitt erbjudande med implementeringen av ett helt nytt alternativ. Faktum är att cloud computing-tjänsten snart kommer att vara värd för ett nytt och mycket kraftfullt erbjudande!

Uppmärksamhet, eftersom utgången kommer att ske i flera etapper, och antalet platser kommer att vara begränsat.

All kraften i molnet!

Sedan förvärvet av Octave Klaba (OVH) 2021 har Shadow försökt vinna tillbaka sin publik. För detta diversifierar det franska företaget som specialiserat sig på cloud computing sina erbjudanden och förbereder till och med att lansera ett nytt i år. Den här veckan kunde vi upptäcka Power Option som snart kommer att landa i våra regioner.

Denna formel kommer att ge varje abonnent en PC i molnet med en extremt robust konfiguration. Bland de inbyggda elementen finns en AMD EPY 7543P CPU med 4 kärnor och 8 trådar. Notera förekomsten av NVIDIA GeForce RTX 3070 klass på grafikkortssidan. Motsvarande kort för proffs kan också erbjudas, liksom ” AMD GPU:er baserade på RDNA 2-arkitektur “. Bland dessa modeller nämner Shadow AMD Radeon Pro V620, speciellt skuren för molnspel. 16 GB RAM kommer att slutföra bilden.


Hur drar man nytta av detta erbjudande?

Således kommer Power Option att lanseras officiellt den 26 oktober 2022 (begränsat antal slots). Dess pris är satt till 14,99 euro per månad. Observera att ett grundabonnemang som faktureras för 29,99 euro också kommer att behövas. Förbeställningar öppnar den 20 september. Endast användare som fyllde i det dedikerade formuläret i maj förra året kommer att ha tillgång till denna första våg av beställningar, via ett e-postmeddelande som kommer att skickas till dem.

Slutligen, personer som tidigare har förbeställt Ultra och Infinite-erbjudandena kommer att få ett förmånligt pris på detta nya alternativ. De kommer endast att debiteras 9,99 euro, och tidig tillgång som kommer att äga rum i början av oktober tillhandahålls till och med. Shadow landar även i Kanada och Österrike den 15 september, sedan till hösten i Spanien, Danmark, Sverige och Italien.

Som avslutning kommer Shadow att ge ytterligare information under en live som äger rum den 6 september 2022 kl. 18.00 på Twitch.

Källa: Skugga

Relaterade Artiklar

Back to top button