Shadow, den franska molndatorn, är tillbaka; 5 000 maskiner upplåsta, utrustade med GTX 1080

Skuggspöke

Shadow öppnar dörren för 5 000 nya användare, som kan komma åt tjänsten utan att köa. Endast ett abonnemangserbjudande erbjuds, och priset ökar.

Shadow är tillbaka. Efter svåra månader präglade av övertagandet av strukturen av Octave Klaba, marknadsför speltjänsten Cloud återigen erbjudanden.

Läs också:
Blade: det blir Octave Klaba (OVH) köparen i skuggan av Shadow

Slutet på köerna

Shadow meddelar att 5 000 konton för närvarande är tillgängliga för beställning, och med nästan omedelbar aktivering (löfte om max 3 arbetsdagar). Ett bra steg framåt när nya kunder fick vänta månader på väntelistan, och ibland mer än ett år, innan de kunde komma åt plattformen.

Som tidigare meddelats förenklar Shadow sin prislista och höjer sina priser. Så snart bolaget övertogs hade ledningen varnat för att de taxor som debiterades tidigare inte var lönsamma för bolaget, som måste göra betydande investeringar för varje ny abonnent.

För denna lansering erbjuds alltså en enda prenumerationsplan, till 29,99 euro per månad.

Läs också:
En ny spelare på Cloud-spelmarknaden? Netflix skulle snart erbjuda spel inom sin plattform

Fortfarande GeForce GTX 1080 som GPU

Abonnenten får fjärråtkomst till en maskin utrustad med ett GeForce GTX 1080-grafikkort, en 4-kärnig / 8-trådig processor (vi skulle ha velat ha mer information om CPU), 12 GB RAM och 256 GB SSD-lagring. Det är också möjligt att lägga till HDD-lagring upp till 2 TB som tillval. Allt körs på Windows 10.

För några veckor sedan lade Shadow till en ny funktion: dubbelskärm. Detta tillåter, som namnet antyder, att använda Shadow på två skärmar samtidigt för mer komfort, oavsett om det är under spelsessioner eller på jobbet.

Å andra sidan behöver du en solid fiberanslutning för att dra nytta av det eftersom den dubbla skärmen kräver dubbelt så mycket bandbredd för att dra nytta av samma prestanda, den andra skärmen förbrukar lika mycket som den första.

Källa: Skugga

Relaterade Artiklar

Back to top button