SFR: med ett erbjudande som kombinerar Box och PS5 vill operatören förföra inför läsårets start

ps5_bp

Operatören SFR drar igång allt genom att lansera, i samarbete med Sony Interactive Entertainment France, ett erbjudande som kopplar fiberaccess till en spelkonsol: playstation 5.

Vem skulle ha trott det? SFR har beslutat att förnya sig inför läsårsstarten genom att erbjuda allmänheten ett aldrig tidigare skådat erbjudande i det franska telekomlandskapet. Operatören på röda torget tillkännagav i torsdags marknadsföringen av ett Box + PS5-erbjudande i Frankrike. Den kommer att lanseras officiellt fredagen den 27 augusti. Målet ? Förför nya prenumeranter genom att erbjuda dem den senaste generationens konsol till ett förmånligt pris.

Läs också:
SFR kommer att förse sina 5G-platser med förnybar energi, men hur?

Flera hundra euro sparade på PS5

Så hur kan du dra nytta av detta erbjudande, som är det första i Frankrike? Operatören indikerar att PS5 i sin Digital Edition-version (med 2 DualSense-kontroller) kommer att erbjudas och associeras med SFR Fiber Power-erbjudandet. Detta är för närvarande tillgängligt mot 22 euro/månad i 12 månader, sedan 43 euro/månad efter det första året för erbjudandet med SFR Box 7; eller för 32 euro/månad i 12 månader, sedan 50 euro/månad utöver det första året för erbjudandet med SFR Box 8 (tillsammans med Wi-Fi 6, vi påminner dig).

Med detta SFR Fiber Power-erbjudande erbjuder operatören att köpa Digital Edition-versionen (därför utan fysisk hårddisk) och 2 DualSense-kontroller (en ingår direkt) för 49 euro vid köp, därefter 8 euro/månad i 24 månader. Det är totalt 241 euro för konsolen, utöver Box-prenumerationen. Detta innebär onekligen en stor besparing, eftersom det rekommenderade försäljningspriset för PS5 utan läsare och par kontroller når 469,98 euro.

SFR erbjuder också samma erbjudande med den andra versionen av PS5, den som inkluderar 4K Blu-Ray-spelaren. Fortfarande med Dual Sense-kontrollerna blir priset på konsolen 149 euro vid köp och 24 månatliga betalningar på 8 euro, för totalt 341 euro, mot 569,98 euro vid tillverkarens rekommenderade pris. Även här kan vi tala om en fri ekonomi.

SFR-box-TV © SFR

Läs också:
nPerfbarometer för mobila anslutningar under första halvåret: Orange, ostoppbar nr 1

Ett mycket begränsat erbjudande (i tid)

Förutom boxen och PS5 kommer kunder av Box + PS5-erbjudandet också att dra nytta av gratis och säker leverans för hand, men också från MultiTV-alternativet och en digital hårddisk med en lagringskapacitet på 300 timmar, uppger operatören.

Följande precision är väsentlig: detta erbjudande gäller för en (mycket) begränsad period. SFR informerar oss att det bara kommer att pågå från 27 till och med 29 augusti. Söndag tar det alltså slut, och det är i nuläget inte känt om det kommer att förlängas. En andra precision är väsentlig: erbjudandet är inte enbart reserverat för hem som får fiberoptik. De som är begränsade av ADSL, till exempel, kan också dra nytta av det.

Efter att ha lanserat det första erbjudandet som kombinerar en Box och en TV, underlättar SFR återigen fransmännens utrustning och förnyar med marknadsföringen av en box tillsammans med PS5. Med detta unika erbjudande låter SFR spelare, precis som alla fransmän, dra nytta av det bästa av teknik och levererar en optimal spelupplevelse tack vare kombinationen av kraften från Fiber, SFR Box 8 och PS5. ”Reagerade Grégory Rabuel, ordförande och VD för SFR.

Källa: SFR pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button