SFR lanserar ett erbjudande som kombinerar Box och videoprojektor: Clubic ger dig detaljerna

Samsung Freestyle

Operatören SFR lanserade i veckan ett erbjudande som kombinerar en internetbox och en videoprojektorför att stärka sitt biograferbjudande till användarna.

Efter att ha lanserat erbjudanden som kombinerar box och tv 2020 sedan box och PS5 förra året, överraskar SFR återigen sin värld genom att avslöja ett förslag på box och videoprojektor. Detta nya erbjudande, som på så sätt kopplar prenumerationen på ett internetabonnemang till köpet av en videoprojektor, genomförs i samarbete med Samsung och dess senaste bärbara projektor med ett rent ut sagt atypiskt utseende, The Freestyle (ja, ja, det är dess namn) .

Besparingar på projektorn, men ett 24-månaders åtagande i utbyte

I samband med marknadsföringen av Samsungs produkt lanserade SFR den 17 februari det första Box + projektorerbjudandet i Frankrike som erbjuds av en operatör, för sina nuvarande och nya kunder. Tanken med SFR är att utöka sitt utbud och erbjuda videoprojektorn Samsung The Freestyle till förmånligt pris, kombinerat med fast fiber- eller ADSL-abonnemang.

I form erbjuder operatören projektorn med sina SFR Fiber och SFR Fiber Power-erbjudanden, med ett 24-månaders åtagande varje gång. Om du väljer SFR Fiber 8-erbjudandet i Wi-Fi 6-versionen, räkna med ett abonnemang på 55 euro per månad, med 429 euro i avgifter för Samsung The Freestyle och 24 månatliga betalningar på 8 euro per månad. Här kostar projektorn dig 621 euro, eller 378 euro mindre än dess officiella pris på den sydkoreanska tillverkarens hemsida.

Om du väljer SFR Fiber Power 8 i Wi-Fi 6-versionen, räkna med ett abonnemang på 60 euro per månad, med 399 euro i avgift för Samsung The Freestyle och 24 månadsbetalningar på 8 euro per månad. Här kostar projektorn dig 591 euro, eller 408 euro i besparing.

Freestyle, nästan en fickprojektor

Ur ekonomisk synvinkel tillåter SFR konsumenterna att betala mindre för The Freestyle. Men i gengäld måste du teckna i 24 månader till en kurs som kan vara värd två fiberabonnemang hos vissa operatörer, framförallt lågkostnad. Så SFR försöker förföra med andra argument.

Förutom gratis leverans erbjuder operatören Multi TV-alternativet, som består av en andra dekoder – tillgänglig på begäran – som gör att TV-program kan ses på en annan TV. Slutligen ingår även den digitala hårddisken med en kapacitet på 300 timmars inspelning.

Samsung Freestyle

När det gäller videoprojektorn Samsung The Freestyle, som redan gjort sig ett namn vid senaste CES i Las Vegas, erbjuder enheten Full HD 1080-kvalitet från 30 till 80 tum (250 cm diagonal) beroende på avståndet och är HDR10-kompatibel. . Dess ringa storlek gör att den kan flyttas från ett rum till ett annat utan svårighet, och dess manövrerbarhet (den kan vridas 180°) är en av dess stora egenskaper, med 360° ljud. Freestyle stöder Alexa och Bixby röstassistenter.

Relaterade Artiklar

Back to top button