Sekretess: En farlig och okänd app kan komma åt våra konton

där Integritet av oss konto är i fara på grund av enfarlig app hittills okänd som kan bryta mot dem när som helst. Efter mardrömmen Pegasus nu ringer larmet Förebildett företag som har gjort en programvara kunna smyga in i kryptografi av WhatsApp och Signal, såväl som i vår Facebook- och Instagram-data. Kort sagt, denna farliga app kan sprida panik vart det än finns känslig data att spionera på och ta. Här är alla detaljer.

Paragon är företaget som skakar allas integritet

För att starta chocknyheter var de välkända nyhetsbyråerna Forbes Och Hantera. Strålkastaren skulle finnas där Förebilden israelisk start-up som tydligen skulle ha allt instrumenteller snarareappför smyga in i chatt av någon användare och skaka Integritet av allt.

Här är nyheten som rapporterats om: ”En expert på säkerhet berättade för Forbes att programvara flaggskepp för företaget Paragon, vars namn är okänt, kan få en omedelbar tillgång de riktade enheterna, inklusive kommunikation förmedlas på apparna som nämns och många andra “.

Enkelt uttryckt, det finns inget att vara säker på. Vår Integritet kunde vara med fara när som helst om bara någon skulle få tag på detta programvara. Icke desto mindre har en av Paragons chefer lugnat Forbes om vilken typ av appar som produceras och till vem de kommer att säljas. Deras mottagare i själva verket, som han specificerade, är och kommer de bara att vara de Byar som respekterar internationella standarder inom området för rättigheter Och frihet grundläggande.

Och du känner så var så säker efter att ha lärt sig den här nyheten? Bortsett från goda avsikter, på sistone våra Integritet den är alltmer under attack från alla håll. Inte bara bedrägeriermen också farliga apparuppenbarligen ofarliga, som en gång installerade på din enhet stjäl din identitet och mer, ibland till och med pengarna som sätts in på ditt onlinekonto.

Relaterade Artiklar

Back to top button