Segway lanserar GT2, en elskoter med hög hastighet

Segway GT © Bild: Segway

Segway presenterar GT2, en ny elektrisk skoter “hög prestanda”.

En modell utrustad med två motorer och kan snurra… i 70 km/h!

Segway GT2: tävlingsskotern!

Segway är stolta över att idag presentera sin helt nya GT2-skoter, som lovar att ” driva varumärket in på området för hög prestanda med en snabb och kraftfull elektrisk skoter “.

Medan de “klassiska” modellerna har en begränsad motor och små 8″ hjul, erbjuder denna nya Segway GT2 en dubbel 3kW motor, med 11″ hjul. En kraft som kan snurra denna elektriska skoter i en hastighet av 70 km/h!

Segway GT © Bild: Segway

Tillverkaren lovar också förstärkta däck, som kan undvika (så mycket som möjligt) all risk för punktering.

Segway GT2 är effektiv i toppfart och är också ett litet monster när det gäller acceleration, eftersom den kan övervinna 0 till 50 km/h på mindre än fyra sekunder.

Segway GT © Bild: Segway

Modellen har hydrauliska fjädringar, med en svängarm bak och en “gaffel” fram. Trots sin (över)kraft utlovar Segway GT2 en räckvidd på 90 km, via ett 1,5 kWh batteri. I mitten av styret finns en liten OLED-skärm som kan visa mycket information, för att inte tala om ett 9 W belysningssystem och skivbromsar fram och bak.

Slutligen väger denna Segway GT2 elskoter 52 kg på vågen och kan bära upp till 150 kg beroende på märke. Den bör vara tillgänglig under de kommande månaderna, till ett okänt pris just nu.

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button