Secretlab avslöjar sitt första kontor och ger kabelhantering en stor plats

Secretlab Magnus © Secretlab

Med Secretlab Magnus kanske de mest krävande PC-spelarna bara har hittat det ultimata skrivbordet för att ställa in sin maskin och kringutrustning på bästa sätt.

Finns för förbeställning i flera storlekar och med olika varianter, Magnus lägger särskild vikt vid kabelhantering.

Läs också:
Razer presenterar sin Oroshi V2: trådlös, ultralätt och extremt hållbar

Secretlab Magnus: ett modulärt och magnetiskt skrivbord

Hittills kända och erkända för sina spelstolar Omega och Titan, har Secretlab bestämt sig för att lägga till en ny sträng till sin båge: ett skrivbord. Som svar på namnet Magnus är det också avsett för spelare som är redo att investera en solid summa för att dra nytta av en kvalitetsprodukt.

Secretlab Magnus © Secretlab

Designad helt i stål och kan rymma upp till 100 kg utrustning, denna vackra baby 735 mm hög väger fortfarande 42 kg. Förutom närvaron av en konstlädermatta som tar upp hela skrivbordets yta (och utbytbar via ett magnetiskt fästsystem), kännetecknas Magnus framför allt av sitt kabelhanteringssystem.

Ett system av skjutbricka och magnetiska ankare gör det möjligt att hantera och dölja kablarna så bra som möjligt under skrivbordet.

Läs också:
Apple har redan startat produktionen av sina M2-processorer

Secretlab Magnus © Secretlab

Olika menyalternativ och tillägg

Finns att förbeställa för beräknad leverans den 19 maj, det är dags att prata om priset på denna Secretlab Magnus. I den version som för närvarande finns tillgänglig, nämligen 1 500 mm gånger 700 mm, kommer den att kosta minst 449 euro.

Till detta läggs eventuellt en skrivbordsmatta med bilden av ett esports-lag för 49 euro, detta pris reduceras för lanseringen och skrivbordet kommer redan, gratis endast för denna lansering, med en skrivbordsmatta av bas. Det finns även olika tillägg för kabelhantering (ankare, fodral och remmar) och en RGB LED-remsa åtföljd av en fjärrkontroll.

Därefter kommer ett mindre skrivbord, 1 200 mm gånger 700 mm, att erbjudas för 399 euro. Slutligen kommer även ett magnetiskt hjälmstöd och stötfångare att finnas att köpa “snart”.

Secretlab Magnus © Secretlab

Källa: Hemligt labb

Relaterade Artiklar

Back to top button