Seat Ibiza: bra avkastning för den mest populära spanska kompaktmodellen någonsin

Stor avkastning för kompakt spanska mest älskade någonsin. Den är klar restyling signerad 2021 för det nya Seat Ibiza 5:e serien. Låt oss ta reda på alla nyheter om den mest sålda bilen i Europa tillsammans. Bra innovationer väntar speciellt på oss inne i sittbrunnen som lovar att lämna dig mållös. Om du inte planerade att byta bil är det bättre att inte läsa den här artikeln, annars kommer du att ändra dig direkt.

Seat Ibiza: den spanska kompakten återvänder mer förnyad än någonsin

Den mest populära spanska kompakten någonsin är tillbaka, men nu ännu mer teknisk än någonsin med en design riktigt aggressiv vilket framhäver hans sportig karaktär. Ett koncentrat av rymd e teknologi som omedelbart kommer att få dig att bli kär i den nya Seat Ibiza kom i sin 5:e serie 2021.

L’November erbjudande det är verkligen lockande. Verkligen Seat Ibiza finns i kampanj från 119 euro per månad i de fyra bensin- eller metanversionerna:

  • 1,0 MPI 80CV bensinmotor;
  • 1.0 TGI 90CV metanmotor;
  • 1,0 MPI 80CV bensinmotor;
  • 1.0 TGI 90CV metanmotor.

Inuti, som vi sa, en explosion av teknologi oöverträffad tack vare mjuka verktygden upphängda 9,2 tums pekskärmen med navigationssystem och trådlös Full Link utöver Virtuell cockpit 10,25 ″ helt digital som låter dig se alla kördata. Allt kopplat till din dedikerade app SEAT CONNECT som låter dig komma åt din Ibiza på distans.

Äntligen har du helheten säkerhet den ända Seat Ibiza kan ge dig:

  • Side Assist som övervakar döda vinkeln och varnar dig när du påbörjar en omkörning eller filbytesmanöver eller när en bil närmar sig bakifrån;
  • Resehjälp som erbjuder halvautomatisk körning, som hjälper dig att hålla rätt hastighet och bana genom att upptäcka trafikförhållanden, körfältsmarkeringar och förekomsten av kurvor;
  • Trafikskyltigenkänning som visar hastighetsbegränsningar och inga omkörningsskyltar, både på SEAT Virtual Cockpit och på den upphängda pekskärmen för bättre sikt.

Kort sagt, den nya modellen har förändrats mycket jämfört med den Seat Ibiza tidigare, samtidigt som den behåller sin omisskännliga stil. Så mycket praktiskt och teknik innesluten i de olika motorer kunna få dig att verkligen spara.

Relaterade Artiklar

Back to top button