SCUF lanserar sina första PS5-kontroller utrustade med paddlar

SCUF Reflex PS5 © © SCUF

Specialiserat på speltillbehör för proffs eller minst krävande spelare, SCUF (ett dotterbolag till Corsair) presenterade igår sin allra första serie av kontroller PS5
inspirerad av det underbara DualSense
.

SCUF Reflex, Reflex Pro och Reflex FPS tar delvis över estetiken hos Sonys PlayStation 5-kontroller och behåller framför allt de funktioner som skiljer den från konkurrenterna.

En kontroller byggd för tävlingsspel

För dem som inte är vana vid “Pro”-kontroller, är dessa kontroller som har den speciella egenskapen att erbjuda ett stort antal inställningar. I det här fallet kan knapparna på stickorna ersättas av mer bekväma modeller, och kontrollerna har paddlar på baksidan som ger snabbare åtkomst till åtgärder som annars är svåra att engagera (typiskt genom att trycka på L3-tangenten eller R3).

I detta avseende kommer SCUF Reflex FPS-modellen att erbjuda den bästa prestandan. Den dyraste kontrollern i den nya SCUF-katalogen, den har fyra bakre paddlar med låg latens för lyhördhet som beskrivs som exemplarisk.

Å andra sidan ignorerar denna styrenhet vibrationsmotorerna och de adaptiva triggarna som gör allt salt i upplevelsen av vaddera PS5. Tanken var att erbjuda en ultralätt kontroller (300 gram i alla fall) och reaktiv, SCUF bedömde att dessa funktioner inte var användbara i en kontroller avsedd för tävlingsspel (och vi kan inte ge honom fel).

SCUF Reflex PS5 © Skärmdump

Andra färger kommer

Modellerna SCUF Reflex och Reflex Pro kräver färre kompromisser. De har också de en-knapps omkonfigurerbara bakre paddlarna, men tar över de adaptiva triggers från den ursprungliga DualSense. Vibrationerna bör också stiga till nivån på vad Sony erbjuder på sin flaggskeppsspelplatta.

Dessutom är alla kontroller uppenbarligen trådlösa kompatibla, laddas via USB-C och kommer med ytterligare joysticks i sin låda. De kan användas på PS5, Mac och PC.

För närvarande är endast den svarta versionen av varje kontroller tillgänglig. Andra färger (vit, grå, orange, blå, röd) kommer snart att marknadsföras. På prissidan, var försiktig med att det svider, auktionerna börjar på 219,99 euro för Reflex, på 239,99 euro för Reflex Pro och slutar på 269,99 euro för Reflex FPS.

SCUF Reflex © © Scuf

Vilka är de bästa PC- och konsolkontrollerna? 2021 jämförelse

Vilken är den bästa kontrollern för spel på PC eller konsol? Oavsett om du är en spelare på hemmakonsoler eller på en PC, är vissa spel designade för att användas med en handkontroll (gamepad), eller är helt enkelt mer bekväma på handkontrollen. Det finns en mängd av dem för alla budgetar och spelarprofiler. I den här jämförelsen granskar vi de bästa modellerna för tillfället som vi rekommenderar dig att bli en proffsspelare utan ansträngning.
Läs mer

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button