Satispay har introducerat en innovativ tjänst

Satispay är appen för betala i butik, växla pengar med vänner, köp tjänster och spara smart. Med Satispay kan du betala vilken kostnad som helst, så länge som köparen och handlaren har installerat appen och använder kretsen.

Bland tjänsterna kan du betala för telefonpåfyllning, bulletiner, bil- och motorcykelskatt, PagoPA, donationer, sparande, presentpåsar, automatiska återkommande betalningar. Det är en helt gratis tjänst, med undantag för den engångsavgift på 1 euro som hänför sig till betalning av bulletiner, pagoPA (offentlig förvaltning) meddelanden, bil- och motorcykelskatt. Låt oss ta reda på det tillsammans ny tjänst infördes.

Satispay: här är den nya tjänsten

Satispay-erbjudandet blir allt bredare tack vare “Väva“, Den nya tjänsten som låter dig se och lagra i appen alla kort med koder och streck och snart även QR-koder: dokument, såsom hälsokort och skattekod, lojalitetskort, presentkort och snart även Grönt pass. Gå bara till avsnittet “Tjänster”, välj fliken “Kort” och ladda dina kort genom att skanna streckkoden på kortet med kameran.

En gång korten kommer att lagras i appen, det kommer att vara möjligt att använda dem när som helst genom att klicka på det av intresse för att öppna det och se streckkoden som ska visas i kassan vid betalningstillfälleteller skicka den under skannern om du betalar i automatkassorna. Dario Brignonemedgrundare och CTO för Satispay, kommenterade: “

“.

Relaterade Artiklar

Back to top button