Sänkta röstpriser från Iliad för samtal till Ukraina

Ilad försöker hjälpa till genom att erbjuda en tullsänkning för rösttrafik till Ukraina.

Reduktionen av Iliaden gäller från och med idag till Ukraina

Företaget Telefonica blir huvudpersonen i en gest av närhet till det ukrainska folket i detta svåra ögonblick av krig och terror.

Iliad meddelar genom ett pressmeddelande att man har format om kostnaderna nedåt för telefonsamtal till Ukraina.

Kostnaden för tariffen går därför från nuvarande 0,57 cent per minut till 0,21 euro.

Sänkningen träder i kraft omedelbart från och med idag och kommer att vara aktiv fram till den 30 april.

En ädel operation, säkerligen uppskattad av användare bosatta i Italien, som har släktingar i de områden som drabbats av kriget. I dessa känsliga situationer där det är nödvändigt att hålla nära telefonkontakt kan upprepade samtal generera höga kostnader som i detta fall har mildrats.

Enligt de senaste uppdateringarna Tim skulle också ha följt en rabattpolicy mot de drabbade områdena a 0,10 € cent. För att aktivera kampanjen underlättas, helt kostnadsfritt, kommer det att vara nödvändigt att kontakta Tim support på numret 119 eller användMitt kundområde Tim.

Som vi vet vaknade Ukraina från igår i gryningen upp i ett klimat av surrealistiskt krig, gripen av trupperna från Flyga, som har korsat gränser på flera fronter. En oväntad händelse, en militär upptrappning med implikationer som ännu inte har upptäckts, men som alla hoppas att jag kan avsluta så snart som möjligt, för att återställa fred och lugn för det ukrainska folket.

Det skulle vara en bra gest av närhet, om även de andra teleföretagen följde i Iliads och Tims fotspår när det gäller att minska kostnaderna, åtminstone i dessa dagar av stor spänning.

Vi föreslår att du läser: Anonym förklarar krig mot Ryssland och rysk cyberattack i Medelhavet.

För att hålla dig uppdaterad och inte missa alla nyheter från den tekniska världen kan du följa oss på Tecnoandroid.it

Relaterade Artiklar

Back to top button