Samsung vill motverka framtidens iPhone SE och bör lansera sin nya A-serie mycket snart

samsung galaxy a52 5g fotomodul

Om Galaxy S-sortimentet är det överlägset mest publicerade är det Galaxy A som ligger i toppen av den sydkoreanska tillverkarens försäljning.

För att motverka den framtida lanseringen av iPhone SE 2022, skulle Samsung vara redo att lansera de nya modellerna av sin Galaxy A-serie mycket snart.

Den nya Galaxy A kommer mycket snart

Den nya Galaxy A-serien kommer att lanseras mycket snart. Enligt uppgifter från Korea Heralden välinformerad media på flaggskepp från tillverkaren skulle lanseringen av nya Galaxy A ske i mitten av mars. Målet är att konkurrera direkt med iPhone SE planerad till 2022, som bör släppas den 8 mars efter Apples vårens keynote. Det återstår att se om Samsung återigen kommer att hålla ett onlineevenemang helt tillägnat sina mer prisvärda smartphones eller inte.

Flera källor är överens om att Samsung Galaxy A-serien skulle erbjuda flera nya modeller: A73, A53, A33 och A23. Galaxy A73 skulle vara den dyraste i serien. Den skulle leverera en Qualcomm Snapdragon 750G-processor och skulle ha en 6,7-tums skärm och en Super AMOLED-panel med en uppdateringsfrekvens som klättrar till 120 Hz. Som vanligt bör Galaxy A-serien inte vara ett tekniskt skyltfönster för Samsung, eftersom målet är att ger en bra balans mellan prestanda och pris. Det återstår att se om detta kommer att räcka för att överskugga iPhone SE.

Källa: KoreaHerald

Relaterade Artiklar

Back to top button