Samsung: varför Galaxy S23 Ultra kommer att vara densamma som sin föregångare, sett från utsidan

Samsung Galaxy S22 Ultra test © © Pierre Crochart för Clubic

Om det inte skulle komma före nästa år, talar Samsung Galaxy S23-serien redan om det. Och den smart telefon den dyraste av denna nya “serie” skulle kunna göra sig besviken när det gäller sin design.

Den sydkoreanska tillverkaren tänker uppenbarligen inte ta den minsta risken.

Många löften

Om dess nya hopfällbara smartphones för närvarande upptar mediautrymmet, förbereder Samsung lanseringen av sina framtida avancerade telefoner parallellt. Således väntas Galaxy S23 vid vändningen och många rykten verkar tyda på närvaron av flera stora förändringar.

Vi pratar särskilt om ankomsten av en 200 MP-sensor på baksidan av mobilen men också om övergivandet av Exynos-processorn till förmån för ett Snapdragon-chip signerat Qualcomm. En 3D Sonic Max fingeravtrycksläsare, som är mer lyhörd och drar nytta av en större skärmyta, bör införas vid detta tillfälle. Nu är det dags att prata om en annan funktion som kommer att bli mycket granskad på sidan av Samsung Galaxy S23 Ultra.

Gå vidare, det finns (nästan) inget att se!

Nyligen, insidern Ice Universe har läckt information om designen som Samsung valt till den dyraste smartphonen i sitt sortiment. Enligt de första indiskretionerna kommer det att vara nästan ingen skillnad jämfört med Galaxy S22 Ultra. Dimensionerna kunde bara öka med 0,1 till 0,2 mm, för en tjocklek på 8,9 mm. Således kommer vi att hitta den vanliga estetiken inspirerad av det nedlagda Galaxy Note-sortimentet.

Fortfarande enligt Ice Universe kommer Samsung Galaxy S23 Ultra att kopiera sin föregångare inom andra områden, som med sitt 5 000 mAh-batteri och sin 6,8-tumspanel med en definition på 3 088 x 1 440 pixlar. De verkliga förbättringarna kommer till nivån för Snapdragon 8 Gen 2-processorn som är associerad med One UI 5.1. Men det som verkar säkert är att vi inte kommer att se en designrevolution.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button