Samsung The Serif 50″ QLED TV drar nytta av en ODR utöver försäljningen!

Unna dig själv och byt din TV till ett lågt pris genom att välja denna 50″ QLED Samsung The Serif-modell som inte bara drar nytta av rea utan också från ett återbetalningserbjudande.

qled-smasung

Snygg och elegant, 50″ Serif TV har ett atypiskt utseende men saknar inte tillgångar. Den erbjuder mycket vackra bilder och generösa kontakter för att ansluta alla dina enheter.

Se alla reaerbjudanden

Samsung The Serif 50″ TV i ett nötskal:

  • Ambient läge
  • Tar inte plats
  • QLED-teknik

Under rean på Boulanger går TV:n The Serif 50″ från Samsung till €649,99 istället för €999,99 och tack vare ODR som finns på tillverkarens hemsida kan du bara betala för den €449,99.

Hitta Samsung The Serif 50″ för 449,99 € på Boulanger

Ett lågt pris för denna utmärkta QLED-TV

Försäljningen slår hårt och Boulanger tar tillfället i akt att ta fram det tunga artilleriet genom att dra ett pistolpris för 50″ Samsung The Serif QLED TV. Den går faktiskt från €999,99 till €649,99, vilket redan är ett utmärkt pris men erbjudandet slutar inte där.

Faktum är att Samsung för närvarande erbjuder återbetalningserbjudanden på flera av sina TV-apparater, inklusive The Serif 50-tumsmodell här. Genom att fylla i filen och returnera den före deadline kommer du att kunna få en återbetalning på 200 €. Eller det slutliga priset av TV:n för endast 449,99 €.

Ojämförlig kvalitet för The Serif-modellen

Genom att köpa Samsung The Serif 50″ TV kommer du att dra nytta av ojämförlig bildkvalitet. Detta beror till stor del på den använda QLED-tekniken som erbjuder bättre kontraster och färger samt mer levande färger.

Med tillägget av HDR-bildbehandling vid 100Hz kan du njuta av bästa möjliga kvalitet om du vill ansluta en spelkonsol till den. Den har många tekniker som förbättrar bilden enligt vilket program du tittar på samtidigt som du bevarar dina ögon.

Anslutningen är komplett med 4 HDMI 2.0-portar, ett optiskt uttag för att ansluta en soundbar, två antennuttag och två USB-portar för externa enheter.

Samsung The Serif QE50LS01T © Samsung

Hitta Samsung The Serif 50″ för 449,99 € på Boulanger

Hitta den bästa 4K-TV:n med Clubic

Om du är osäker på vilken 4K TV-modell du ska köpa kan Clubic hjälpa dig med sin jämförande guide. Där hittar du alla modeller som testats av redaktionen med en topp 3. Tveka inte att läsa testerna av de TV-apparater som intresserar dig för att se om de motsvarar dina önskemål.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button