Samsung SmartThings: Hur man skapar scener för att automatisera dina hemenheter

Vi kommer att lära dig hur du skapar “scener” i applikationen SmartThings, Samsung-tjänsten för hantering av hemautomation. Det är ett annat förslag än Bixbys genvägar. Som standard har Samsung-telefoner Bixby konfigurerade, så det är inga större problem.

Med dessa scener vi kan konfigurera åtgärder via röstkommandon, åtgärder som kommer att ändras beroende på de enheter vi har hemma. SmartThings samlar alla kompatibla enheter som Samsung TV, enheter som Philips Hue, Ecolink väggbrytare och mycket mer.

Hur man skapar SmartThings-rutiner

Det första du behöver göra är, om du inte har installerat det, ladda ner SmartThings-appen. Det här är applikationen som Samsung har för att hantera hemenheter som TV-apparater, smarta uttag, glödlampor, SmartTags och så vidare.

Efter att ha installerat det och har parat ihop de enheter som stöds, följ bara dessa steg för att skapa en rutin i själva SmartThings-applikationen. Det är en snabb och enkel process.

  • Gå till appinställningarna i menyn
  • Klicka på avsnittet “scener”.
  • Tryck på “+”-knappen för att skapa en ny scen
  • Ge det ett namn
  • Välj de åtgärder du vill ha (ju fler enheter anslutna, desto fler åtgärder är tillgängliga)
  • Spara den

Intelligent. Vårt råd är att ge scenerna ett enkelt namn, som “god morgon”. Allt du behöver göra är att säga “Hej Bixby, god morgon” till din mobiltelefon så att t.ex. slå på kontorets glödlampor eller någon annan åtgärd vi vill.

Rutinerna sparas på huvudskärmen för SmartThings , så att vi snabbt kan redigera, ta bort eller hantera dem med ett ögonkast. Ju fler enheter vi har kompatibla med appen, desto mer kompletta kan rutinerna bli.

Fortsätt läsa Tecnoandroid för att uppdatera dig om nyheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button