Samsung Smart TV för 49 € med Bouygues Bbox-erbjudande!

bbox

Bouygues Telecom erbjuder dig ett helt galet erbjudande: Unna dig en ny Samsung 4K Smart TV till ett fantastiskt pris med Bbox Smart TV Internet-abonnemang.
Med EM 2021 närmar sig med stormsteg kan detta vara möjligheten för dig att skaffa en ny ny Smart TV för att få ut det mesta av den. Få tillgång till det bästa av digitala med ett abonnemang för 39,99 € och anslutna 4K-TV-apparater tillgängliga från 49 €!

Unna dig en Samsung 4K-TV till ett fantastiskt pris med Bbox Smart TV-erbjudande

Vill du byta din Internetbox och funderar på att byta ut din åldrande TV för att byta till en 4K Smart TV? Vad sägs om att göra båda? De. Nu. Direkt ? Bouygues Telecoms Bbox Smart TV-erbjudande ger dig tillgång till Internet med sin mycket höghastighetsfiberbox för €39,99 per månad. Och utöver detta erbjudande kommer du att ha råd med en Samsung Smart TV till ett otroligt pris: från 49 €.

Och det är ingen kompakt modell att ställa på köksbänken. Nej, för 49€ har du rätt till en 4K Smart TV med 108 cm diagonal. Och det stannar inte där, du kan välja en större modell. Det finns fem storlekar som erbjuds med Bbox Smart TV för att tillfredsställa alla.

Ett Triple Play-erbjudande till bästa pris med Bbox Smart TV-erbjudande

För att dra nytta av särskilt fördelaktiga priser från €49 på 5 Samsung 4K Smart TV-modeller måste du prenumerera på Bouygues Telecom Bbox Smart TV-prenumeration, som erbjuds för €39,99 per månad. Detta abonnemang binder dig i 2 år.

För att dra nytta av det, prenumerera helt enkelt online på Bbox Smart TV-erbjudandet och vänta på att ditt hem ska anslutas till fiber. Du får sedan en inbjudan från Samsung via e-post att beställa din nya Smart TV direkt på deras dedikerade webbplats. I väntan på att din fiberanslutning ska tas i bruk kommer Bouygues Telecom att låna ut en 4G-internetnyckel som gör att du kan ansluta och omedelbart dra nytta av B.tv+-appen på din smartphone eller surfplatta.

Med en fiberanslutning till Internet kommer du att dra nytta av en ultrasnabb uppkoppling som kan vara upp till 60 gånger snabbare än ADSL. Anslutningen kan nå upp till 1 Gb/s i mottagning och 500 Mb/s i överföring. Allt du vill göra på Internet kommer med andra ord att gå väldigt snabbt. Att dela ett 650 MB fotoalbum tar bara 10 sekunder, precis som att ladda ner en film.

En supersnabb anslutning innebär också att dela internet mellan alla familjemedlemmar utan att sakta ner även om vissa spelar krävande spel medan du tittar på en 4K-film. Men Triple Play-erbjudandet är också obegränsade telefonsamtal till fasta telefoner och mobiler till Frankrike och 110 internationella destinationer. Och om du har uppsägningsavgifter för att gå med i detta erbjudande, ersätter Bouygues Telecom dig upp till €100.

Se Bbox Smart TV-erbjudandet till bästa pris

Upptäck de olika Samsung-anslutna TV-apparaterna som erbjuds med Bbox Smart TV Internet-erbjudande

Samsung Box Smart TV

För att erbjudandet ska kunna passa så många som möjligt har Bouygues Telecom valt 5 Samsung Smart TV-modeller med diagonaler från 108 cm till 190 cm. Med Bbox Smart TV-erbjudande kommer du att dra nytta av ett avsevärt reducerat pris med rabatter från 450 € till 700 € på normalpriset. Det räcker med att säga att du kommer att ha råd med 190 cm-versionen till priset av en 108 cm på marknaden.

En av de många fördelarna med detta erbjudande är att eliminera den traditionella TV-boxen. Med din nya Smart TV och B.tv+-applikationen får du direkt tillgång till TV från Bouygues på din skärm utan att behöva en extra box för att ansluta. Allt du behöver göra är att ansluta till Internet via Wi-Fi eller via en nätverkskabel för att njuta av det direkt och enkelt.

Således kommer din upplevelse att förstärkas och förenklas. En enda fjärrkontroll för att komma åt allt ditt favoritinnehåll. Du behöver inte ha flera boxar för att komma åt ditt innehåll, vilket också innebär färre kablar att hantera och dölja. B.tv+-appen är redan installerad på Smart TV vid leverans, sitt bekvämt i soffan och njut! Upptäck de 150 kanalerna som erbjuds, repriser samt applikationer från video- och musikstreamingtjänster som Apple TV, Prime Video, Netflix, OCS, Canal+, Disney+ och till och med Molotov.

Du kommer att njuta av en mycket högupplöst bild tack vare 4K och LED-bakgrundsbelysning som ger bättre ljusstyrka samtidigt som du har tillgång till tusentals filmer, serier och applikationer på din anslutna TV. Och om panelen är stor är den också ultratunn och erbjuder en hisnande design till dessa 5 Smart TV-modeller.

Se Bbox Smart TV-erbjudandet till bästa pris

Smart TV Samsung 108 cm UE43AU för 49€ istället för 499€

Vem kunde ha föreställt sig att det skulle vara möjligt att ha råd med en stor märkes Smart TV för ett så löjligt pris? Med Bbox Smart TV-erbjudandet kan du dra nytta av en mycket snygg 43″-skärm för endast 49 €. Det finns inga dolda avgifter eller ytterligare månatliga betalningar.

Allt du behöver göra är att prenumerera på Bbox Smart TV-erbjudandet för 39,99 € per månad, med ett åtagande på minst två år, och välja denna Samsung-TV att beställa. Du kommer då att kunna dra nytta av ditt abonnemang med 150 TV-kanaler inkluderade tack vare B.tv+-applikationen direkt på skärmen, utan extra box.

Med sin diagonal på 108 cm erbjuder denna LED-bakgrundsbelysta panel dig 4K-upplösning tack vare sin Crystal Processor 4K-processor. Den är kompatibel med Wi-Fi 5, Alexa, AirPlay 2.0 och har HDMI, USB 2 och LAN-portar.

Samsung UE75AU på 190 cm för endast 499€ istället för 1199€

700 € rabatt på denna 75″ platta, dvs 190 cm diagonal! Det räcker med att säga att du kommer att erbjuda dig själv en gigantisk Smart TV till priset av bara 108 cm. Du kommer att ha råd med denna gigantiska skärm för endast €499 istället för €1199!

Du kommer att dra nytta av en Wi-Fi 5 och LAN-anslutning, HDMI-portar, USB 2.0, optisk utgång utan att glömma de avancerade funktionerna som kompatibilitet med Alexa, AirPlay eller Mirroring med din smartphone.

Skärmen lever upp till den kvalitet du kan förvänta dig av en 190 cm TV som säljs för cirka 1 200 €. Samsungs UE75AU Smart TV integrerar alltså HDR10+ och hanterar bildbehandling med Crystal Processor 4K-processorn för att erbjuda dig det bästa. Och goda nyheter, du kommer att kunna betala det i 4 delbetalningar utan kostnad. Och det är inte allt, din nya Smart TV UE75AU kommer att levereras gratis till det rum du väljer av Samsung. Svårt att motstå under dessa förhållanden!

Samsung Box Smart TV

Se Bbox Smart TV-erbjudandet till bästa pris

Varierade amplituder för alla smaker och plånböcker

Precis som 108 cm och 190 cm-versionen, finns det också 50-tumsversionen av Samsung Smart TV som erbjuds för endast €149 istället för €599.

Om denna dimension fortfarande verkar lite snäv, gå till nästa storlek. För en summa av €249, istället för €699, kommer du att vara den stolta ägaren av en 138 cm eller 55” skärm med en 4K-definition på 3840 x 2160 pixlar.

För krävande biobesökare kommer de att uppskatta att välja en stor 4K UHD Smart TV. Med sin diagonal på 163 cm kommer Samsung UE65 att se bra ut i ditt vardagsrum, med sina tunna kanter och sin eleganta design prydd med sin titaniumgrå nyans.

163 cm eller 65” representerar en utmärkt kompromiss mellan storleken på panelen, tekniken och framför allt priset som Bouygues Telecom erbjuder. Denna Samsung TV drar också nytta av en sänkning på 450€, vilket sänker priset från 849€ till endast 399€. Ja, du läste rätt, mindre än 400 € för en Samsung Smart TV med en 163 cm diagonal 4K UHD-panel.

smart TV

Se Bbox Smart TV-erbjudandet till bästa pris

Efter att ha gått runt de smarta TV-apparaterna som erbjuds av Samsung behöver du bara välja din favoritmodell och välja Bouygues Bbox-erbjudande!

Varför Clubic rekommenderar Bbox Smart TV-erbjudande:

  • Internet garanterat och snabbare än ADSL
  • Obegränsade samtal till fasta telefoner och mobiler
  • Mer än 150 kanaler från BTV+-applikationen

Relaterade Artiklar

Back to top button