Samsung själv läcker en bild av Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE © © EvLeaks

Vi vet det: det är bara några veckor innan Samsung äntligen lanserar sin Galaxy S21 FE. Och händelsen är så nära att tillverkaren själv har publicerat lite information om smart telefon.

Ett fel, utan tvekan, som ändå ledde till att en sida dedikerades till stöd för Galaxy S21 FE publicerades. Som grädde på moset följde en officiell bild av terminalen.

All teknisk information är redan tillgänglig

Som vanligt sågs av de obeskrivliga EvLeaks, kopplades den här sidan uppenbarligen snabbt bort. Men skadan skedde, och uppgiftslämnaren kunde till och med ta en officiell bild av terminalen innan Samsung täckte dess spår.

Samsung Galaxy S21 FE Vanliga frågor © © Samsung

Som väntat kommer det att vara en smartphone med designen av Galaxy S21. Till detaljen att “hakan” på skärmen verkar mer uttalad än på dess lysande modell.

Som en påminnelse bör denna smartphone i mellanklassen dra nytta av följande funktioner: 6,4″ FHD + och 120 Hz AMOLED-skärm; 8 GB RAM för 128 till 256 GB lagringsutrymme; 12 + 12 + 8 MP-kameror på baksidan och 32 MP framsida; 4500 mAh batteri laddningsbart på 25 W; Snapdragon 888 eller Exynos 2100 och IP68-certifiering.

Enligt rykten skulle den lanseras av Samsung nästa januari.

Källa: EvLeaks

Relaterade Artiklar

Back to top button