Samsung S21 i sin ultraversion kostar mindre än 650€!

Samsung Galaxy S21 Ultra är fortfarande en av de bästa Android-smarttelefonerna som släppts de senaste åren och har aldrig varit billigare än med denna kampanj.

s21 ultra

Om du vill unna dig en ny smartphone till läsårets början är Samsung Galaxy S21 Ultra fortfarande ett av de bästa alternativen, och i synnerhet med denna rabatt som erbjuds av Rakuten samt denna kampanjkod för ännu mer besparingar på ditt köp.

Samsung Galaxy S21 Ultra i korthet

  • Mycket stor 6,8-tums AMOLED-skärm
  • Penna medföljer för att anteckna och rita
  • 108 megapixel fotosensor och 8K-video

Samsung Galaxy S21 Ultra handlades till ett pris långt över $1 000 när den släpptes. Rakuten erbjuder det till dig idag för endast 644,35 € tack vare kampanjkoden RAKUTEN20.

Hitta Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB svart för 644,35 €

Priset på Samsung Galaxy S21 Ultra sjunker hos Rakuten

Rakuten ger dig det allra bästa inom mobilteknik med en särskilt imponerande rabatt på Samsung Galaxy S21 Ultra.

För att du ska tjäna ännu mer pengar, glöm inte att gå in kampanjkod RAKUTEN20 för att tjäna ytterligare 20 € på beloppet för din beställning. Koden ska anges när du anger din betalningsmetod och appliceras sedan automatiskt på slutpriset för ditt köp.

Samsung Galaxy S21 Ultra: smarttelefonen som alltid gör mer

Med Samsung Galaxy S21 Ultra tänjer det koreanska varumärket återigen på gränserna för mobiltelefoni för att erbjuda dig en enhet som erbjuder dig mer komfort och tjänster dagligen.

Dess 6,8-tums AMOLED-skärm är den första attraktionen för denna smartphone som ingen annan. Knappt mindre än en liten surfplatta, låter den dig se dina videor och foton på resande fot utan att förlora bildkvalitet eller tittarkomfort. Dess uppdateringsfrekvens på 120 Hz ger dig mer flyt i dina spel. Grädden på moset: skärmen är kompatibel med S-Pen-pennan, som medföljer enheten. Ta dina anteckningar eller gör skisser på nolltid så att du inte glömmer någon idé under din arbetsdag eller med dina vänner.

Enheten har även en premiumprocessor för att ge dig oöverträffad kraft på en Samsung-mobil. Fotodelen har fyra sensorer, alltså en 108 megapixel huvudlins som erbjuder spektakulära resultat men också möjligheten att filma i 8K för allt mer detaljerade videor.

Slutligen, vem säger att stor smartphone säger stort batteri med en kapacitet på 5000 mAh men också en 25W snabbladdning som gör att du kan återfå 50% batteri på bara 30 minuter.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Hitta Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB svart för 644,35 €

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Samsung Galaxy S21 Ultra.

Vill du ha en ny smartphone?

För att få alla användbara råd för ditt val men också en lista över de telefoner som bäst passar din budget och dina förväntningar, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa smartphones 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button