Samsung rullar ut en uppdatering som borde fixa många buggar på din Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 © Shutterstock

Lanserades i början av året, sortimentet Samsung Galaxy S22 saknar inte egenskaper, men vissa buggar kvarstår fortfarande på dessa smartphones sedan flera veckor. Lyckligtvis har en potentiellt livräddande uppdatering precis dykt upp.

Knappt en månad efter implementeringen av den tidigare säkerhetsuppdateringen, får Samsung Galaxy S22 redan ytterligare en lite mer intressant programuppdatering. Den senare är nu nedladdningsbar i ett dussin länder. Det är dock viktigt att notera att det bara påverkar S22-modeller med en Snapdragon 8 Gen 1-processor. Exynos-versioner kommer att serveras senare.

Buggar i sökaren

Den firmware som lanserades denna vecka av den sydkoreanska gruppen syftar till att förbättra “ funktionernas övergripande stabilitet » Galaxy S22. Om beskrivningen förblir relativt vag (Samsung tvingar), korrigerar denna uppdatering ändå olika anomalier och andra fel relaterade till applikationer, men också till systemet i allmänhet. Vi får nöja oss med dessa magra detaljer, men det rekommenderas att ladda ner patchen så snart som möjligt.

Om din Samsung Galaxy S22 inte erbjuder det till dig automatiskt kan uppdateringen erhållas genom att gå till telefoninställningarna och sedan gå till fliken “Programuppdatering”. Vikten på patchen uppskattas till cirka 350 MB.

Bästa Samsung-smarttelefon: vilken smartphone ska jag köpa 2022?

Samsung är det mest sålda smartphonemärket i världen. En popularitet som det koreanska företaget har skapat genom åren med sitt Galaxy-sortiment, som det har minskat i S, A, Fold och Flip-versioner. Inte alltid lätt att sortera! Redaktionen har därför valt ut de bästa Samsung Galaxy-smarttelefonerna åt dig.
Läs mer

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button