Samsung Pay borttagen från icke-Samsung-smarttelefoner?

Samsung Pay

Under några timmar har användare av applikationen Samsung Pay märkt att den inte längre fungerar från smartphones ingen Samsung…

Samsung Pay är en onlinebetalningsapplikation som låter dig göra inköp enkelt och säkert, allt utan betalningsgränser. Och om det är en applikation från den sydkoreanska jätten var den inte tidigare reserverad för Samsungs smartphones. En föränderlig situation?

Står Samsung Pay inför en bugg?

Inom bara några timmar, många användare på Reddit, började rapportera ett problem: de skulle inte längre kunna ansluta till Samsung Pay från sin enhet. Och den gemensamma poängen mellan dessa olika användare är att de alla har en smartphone som inte tillhör varumärket Samsung. Så snart de vill ansluta, skulle programmet visa dem följande felmeddelande: “Ogiltigt ID”.

För närvarande är det omöjligt att säga om detta är ett beslut av Samsung eller om det helt enkelt är en olycklig bugg. Det andra alternativet verkar vara det mest sannolika i den mån koreanen utan tvekan skulle ha varnat sina användare innan de vidtog ett sådant steg. Men som svar på många förfrågningar sa kundtjänst enligt uppgift att Samsung Pay inte längre skulle fungera med icke-Samsung-enheter. Det är lika betryggande att notera att även om de berörda personerna inte längre kan logga in på applikationen så kan de fortfarande logga in på sitt konto.

Hur som helst, och i avvaktan på ett officiellt uttalande från Samsung, tillkännagav tillverkaren nyligen återkomsten av Samsung Wallet. Detta gör att du kan hantera dina betalkort och andra kryptovalutor direkt (och endast) från din Samsung-smarttelefon.

Om samma ämne:
Överskattade Samsung marknaden? Han slutar med en astronomisk mängd osålda telefoner

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button