Samsung Odyssey G5: den 34-tums böjda spel-PC-skärmen till ett fyndpris hos Amazon

Gillar du att njuta av en panoramisk och verkligt uppslukande bild under dina spel? Den mycket stora panelen på Samsung Odyssey G5 är återigen tillgänglig till ett reducerat pris på Amazon. Detta är för närvarande under 500 euro.

1

Samsungs Odyssey G5-skärm: snygga kurvor vid 165 Hz

  • Den böjda profilen, för bättre nedsänkning
  • En uppdateringsfrekvens på 165 Hz, en bild av extrem flytbarhet
  • En 34-tums panel med WQHD-upplösning

Samsung Odyssey G5 för 465,69 € på Amazon

Nästan 35 euro reduktion för denna 34 “Samsung-skärm

Om Samsung Odyssey G5 finns i andra format erbjuder 34″-versionen här en extremt rymlig panel. Med sin sänkning på 34,31 € och priset sänkt till 465,69 € är det dess kvalitetsförhållande -priset som höjs.

Eftersom detta köp alltid representerar en viss budget ger Amazon möjligheten att betala i 4 delbetalningar utan kostnad. Handlarwebbplatsen lägger till gratis leverans till en insamlingsplats.


Samsung Odyssey G5: mycket hög upplösning, utan problem

Huvudfunktionen hos Odyssey G5 är fortfarande dess böjda panel. Om spelare fortfarande kommer att kunna diskutera enhetens estetik, lovar den här typen av monitor verkligen större nedsänkning för spelaren, ännu bättre lyhördhet genom att kräva mer perifert syn. Observera att 1000R-kurvan som Samsung önskar är ganska uttalad, men den bör tillåta dig att se hela skärmen utan att vrida på huvudet.

G5 är också synonymt med sublima och flytande bilder. 34-tumspanelen och dess WQHD-upplösning (3440 x 1440 pixlar) måste erbjuda ett mycket brett synfält i spelet. Klockad på 165 Hz med en svarstid på 1 ms, är Odyssey G5 som för närvarande säljs på Amazon designad för att göra handlingen mjukare och roligare. Ansluten via en DisplayPort integrerar den även AMD:s FreeSync, vilket förhindrar att bilden går sönder.

2

Samsung Odyssey G5 för 465,69 € på Amazon

Slutligen, förutom sin böjda skärm, har skärmen en betydande design. För en platta av denna storlek tenderar foten att ta så lite plats som möjligt samtidigt som den säkerställer en bra total balans. Vi kan lätt ha några saker under hans G5.

Alternativ till Samsung Odyssey G5

Om den redan har vunnit över en mängd spelare har Odyssey G5 sina egna rivaler. Trots allt kanske en icke böjd skärm passar dig bättre?

För att ta reda på det, klicka på den här länken och ta reda på vilka som är de bästa PC-spelskärmarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button