Samsung och Google: här är det nya operativsystemet planerat för smartklockor

Den tekniska koalition som bildades av jättarna Samsung Electronics Och Google födde ett nytt OS som snart kunde hitta sin plats inom det kommersiella området wearables. Vi talar därför om en ny enhetligt operativsystem vilket gör att användare ivrigt väntar efter ett meddelande som mottogs under den senaste Google I/O-sändningen i livestreaming till hela världen. Här är nästa mjukvaruinnovationer som främjas av företagen.

Samsung och Google tillsammans för ett modernt och snyggt operativsystem

Enligt när det släpptes av några rykten regnade ner i händerna på Reddit, talas det om ett OS för närvarande tillgängligt på seriens bärbara enheter Moto 360 av tredje generationen, Suunto 7, Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS Förutom Fossil Gen 5 som enligt officiella uttalanden inte kommer att uppdateras till neo-plattformen.

Även om Qualcomms uttalanden har talat om uppdatering för hårdvaruserien 4100/4100 + är det möjligt att ett stort antal smartklockor inte får den efterlängtade uppdateringen. Samsung har till exempel redan bekräftat att de nuvarande Tizen Watches inte kommer att kunna uppdateras.

Men för dem som kommer att ta till sig framtida generationer av produkter finns det nyheter som inte är mindre än roliga ur mjukvarusynpunkt. På MWC gav den sydkoreanska jätten utrymme åt utsikten till den nya One UI Watch-skinn som kommer att köras på företagets nästa wearables från och med datumet nästa 11 augusti 2021. Under uppackningen kommer faktiskt ändringarna i grafik och funktioner att avslöjas som för tillfället är begränsade till en ren portering via app via Play Butiksapp.

När det gäller användargränssnittet kommer de ovala knapparna med färggradient att ersättas av mycket modernare grafik som vi förbehåller oss rätten att ge ytterligare detaljer med tanke på ny information som inte kommer att vänta på sig. Online för ytterligare uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button