Samsung misslyckas i skönhet genom att marknadsföra en av sina Android-applikationer på … iPhone

samsung_galaxy_S20FE

I kommunikationens förunderliga värld händer det ibland att vissa tillverkare begår “dumplings”. Tja, precis, Samsung har precis (igen) gjort en fantastisk.

Samsung använde en iPhone-modell i en av sina annonser och det gick uppenbarligen inte obemärkt förbi.

När Samsung marknadsför Apple igen…

Under många år har Samsung och Apple fört en hård kamp i smartphone-galaxen. Men ibland annonserar konkurrenter omedvetet om sig själva. Nytt exempel idag med vad som hände för bara några timmar sedan på Samsung-sidan.

För att marknadsföra sina produkter inom sin Samsung Members-applikation har den koreanska tillverkaren delat en reklambanner. Förutom att den presenterade en iPhone-modell och inte en enhet av märket (vi kan se hacket specifikt för iPhone i några år nu). Ett fel utan allvarliga konsekvenser men som oundvikligen får dig att le.

Banderoll Samsung © © Samsung

Så här sa en moderationschef från Samsung som bekräftade att detta var ett otäckt misstag: Hej, det här är Galaxy Store. Den ansvariga personen gjorde ett fel i processen att ändra designkällfilen. Bannerbilden kommer att ändras och ersättas idag. Tack för ditt intresse för Galaxy-tjänsten. Vi ska försöka ge bättre service “.

Som en påminnelse är det inte första gången som Samsung gör ett misstag av den här typen. Under marknadsföringen av Samsung Galaxy Note 9 hade sydkoreanen faktiskt postat meddelanden på Twitter från… Apples smartphones. Hur som helst, tillverkaren har sedan dess ersatt bannermodellen med en av sina hustelefoner.

Om samma ämne:
Samsung Smart TV kommer att få en Xbox Cloud Gaming-app i år

Källor: Telefon Arena, SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button