Samsung kommer att presentera en hopfällbar enhet på flera ställen på SID 2021

Samsung har bekräftat att den kommer att vara närvarande vid Society for Information Display 2021 (SID 2021) event med en absolut nyhet. Det koreanska företaget kommer att presentera den efterlängtade flerpunktsfällbara displayen kallad S-Foldable.

Denna speciella skärm kan bli referenspunkten för nästa generations hopfällbara enheter. Verkligen, S-Foldable panelen föddes från samarbetet mellan Samsung Display och LG Displaytvå av världens ledande företag som specialiserat sig på att skapa bildskärmar.

Samsung har bekräftat att den S-vikbara skärmen kommer att finnas med en 7,2 tums diagonal som kommer att kunna vikas på flera ställen. Den kan användas på smartphones och surfplattor i olika konfigurationer och fungerar i både vikt och utdragen form.

Samsung kommer att lansera den nya S-Foldable vikbara panelen

Uppenbarligen har Samsung främst gjort den här typen av paneler för de kommande årens avancerade vikbara smartphones. Dessutom har patentet för att skydda immateriella rättigheter redan lämnats in till relevanta kontor i Europa och Korea.

Vi påminner dig om att SID 2021 kommer att hållas från 17 till 21 maj i digital form och det är huvudevenemanget tillägnat displayvärlden. Den S-vikbara skärmen kommer inte att vara det enda projektet som föreslås av Samsung.

Den koreanska jätten kommer faktiskt också att avslöja en vikbar 17-tums panel med bildförhållandet 4:3. Den här enheten kommer att utformas för att anpassa sig till datorer och gör att du kan följa samma väg som hopfällbara enheter på datorer också. Faktum är att du kan använda den vikta skärmen när inga speciella funktioner krävs, men du kan öppna den för att få en storlek som passar jobbet.

LG kommer också att delta med lanseringen av nya OLED-paneler designade för TV-sektorn med viktiga diagonaler. Företaget sidden kommer att ha en vikbar 48-tums panel som kommer att vibrera för att producera ljud och därmed undvika användning av externa högtalare. Dessutom väntas lanseringen av en 83-tumsskärm med särskilt hög ljusstyrka.

Relaterade Artiklar

Back to top button