Samsung Kids: Allt du behöver veta om Samsungs virtuella barnvakt

Samsung Kids © (Bild: Samsung)

Samsung erbjuder en applikation som syftar till att förvandla din smart telefon in i en barnvänlig digital miljö.

En applikation som heter Samsung Kids, som syftar till att stödja de första digitala stegen i det senare.

En virtuell barnvakt på Samsung

Eftersom det ibland är komplicerat att se din smartphone manipuleras av de yngsta, erbjuder Samsung en applikation som heter Kids. Den senare syftar till att skapa en säker miljö, skuren för de yngsta, och som gör det möjligt att förvandla gränssnittet på smartphonen.

Användningen är enkel: när den väl har konfigurerats kräver Samsung Kids-appen en PIN-kod eller de biometriska data som används för att låsa upp smarttelefonen för att starta appen och avsluta den. Applikationen liknar en (mycket) lätt version av One UI, med nya logotyper, spel och andra applikationer speciellt dedikerade till barn.

Uppenbarligen begränsar Samsung Kids onlineköp, åtkomst till Play Store eller Galaxy Store och begränsar åtkomsten till standardgränssnittet One UI och alla applikationer installerade på en Galaxy-terminal, även om föräldrar kan ställa in undantag om de vill. Det finns karaktärer som modeentusiasten Crocro, kocklärlingen Cooki, musikälskaren Lisa och artisten Bobby.

Föräldrar har en aktivitetsrapport för att övervaka smartphoneanvändning och kontrollera att barnet bara kommer åt lämpligt innehåll. ” Samsung Kids ger en säker och rolig miljö för ditt barns utveckling “Samsung lovar.

Källa: Sam-Mobile

Relaterade Artiklar

Back to top button