Samsung kavlade upp ärmarna för billiga modeller

Samsung lanserar sin nya plan för att få ett försprång gentemot kinesiska företag. Den sydkoreanska teknikjätten har kavlat upp ärmarna för att briljera på marknader som Indien och Kina med sina pris-/prestandamodeller. Här är detaljerna i frågan.

Samsung kavlade upp ärmarna för billiga modeller. Samma namn har varit i toppen av smartphonemarknaden i flera år. Samsung. Även om det senare ofta ändrades Samsung Den kom aldrig ner från toppen. Kanske kan olika märken ha nått toppen vissa delar av året. Men när vi tittar på året i allmänhet är det namn som avslutade året som ledare och sålde flest telefoner alltid Samsung det hände.

Samsung billiga modeller

Det sydkoreanska företaget tills nyligen Europa, Det var också ledande på den asiatiska marknaden. Men eftersom kinesiska tillverkare ökar sin makt på den globala marknaden, av Samsung försvagade hans hand. Först och främst förlorade det sitt ledarskap på den indiska marknaden. Samsung, sedan förlorade den sin makt på den asiatiska marknaden.

Samsung billiga modeller

Samsung kavlade upp ärmarna för billiga modeller

Den kinesiska tillverkaren var medveten om vikten av den asiatiska marknaden och kavlade upp ärmarna för att återta ledarskapet på denna marknad. Enligt den senaste läckta informationen Samsung Man vill återigen dominera den asiatiska marknaden med prisvärda modeller i ingångssegmentet.

Samsung billiga modeller

Naturligtvis kommer detta inte att bli lätt. Som ni vet är kinesiska tillverkare ganska bestämda i pris/prestandakaliber. Därför av Samsung För att överträffa sina konkurrenter måste den producera både högkvalitativa och mycket billiga enheter. Detta kommer att vara fördelaktigt för oss som konsumenter. Vi kommer att kunna köpa telefoner av bättre kvalitet till mer överkomliga priser. Ändå får vi vänta och se.

Salvador Dali verk presenteras som NFT

Relaterade Artiklar

Back to top button