Samsung kan äntligen lansera en Galaxy Note 22

Galaxy Note 20 - Note 20 Ultra © Clubic - MM

En Galaxy Note 22 istället för Galaxy S22 Ultra tidigt nästa år skulle vara allt annat än utopiskt.

Medan vi var övertygade om att Samsung Galaxy Note-serien var död och begravd, skulle den sydkoreanska tillverkaren överväga att ta ut den ur garderoben.

Galaxy S22 Ultra eller Galaxy Note 22?

Enligt insider Tron, välkänd för sina läckor på framtida Samsung-produkter, kommer det inte att finnas någon Galaxy S22 Ultra under första kvartalet nästa år som väntat. Detta skulle döpas om till Galaxy S22 Note eller Galaxy Note 22 för att skilja den från de andra planerade modellerna, Galaxy S22 och S22 Plus.

Som en påminnelse har Samsung övergett Note-serien och integrerat pekpennan och XXL-skärmupplevelsen i Ultra-modellen av dess flaggskepp S-serie å ena sidan, och dess Galaxy Fold vikbara smartphone-skärm å andra sidan.

En strategi som har visat sina gränser: den senaste Galaxy S21 Ultra har ingen plats för att lagra S-Pen, du behöver ett speciellt skal för det. Dessutom måste du köpa en S-Pen separat, och Samsung har gjort sitt erbjudande mer komplext med ankomsten av en Pro-modell.

Tidigare läckor indikerade att S22 Ultra skulle ha rätt till en S-Pen-plats; att byta namn på den här enheten Note 22 kan därför vara vettigt.

Källa: Digitala trender

Relaterade Artiklar

Back to top button