Samsung jobbar enligt uppgift på en Galaxy Book Fold 17, en fantastisk enhet med dubbla skärmar

Galaxy Book Fold 17 © @FrontTron

A bärbar dator
hopfällbar utrustad med två skärmar, som kunde tillkännages i början av 2022: här är Galaxy Book Fold 17.

Samsung sägs utveckla en fantastisk enhet med två skärmar, som ser ut som en bärbar dator i storlek och design, men utan tangentbord.

Läs också:
Samsung formaliserar sin 200 megapixel fotosensor och tillkännager ytterligare 50 megapixel

Vad kan den mystiska Galaxy Book Fold 17 vara?

Den första läckaren att dra var Ice Universe, välkänd för sin information om kommande Samsung-produkter. Han avslöjade namnet på en viss Galaxy Book Fold 17.

Från namnet gissar vi att det måste vara en tunn och lätt mobil datortyp med en 17-tums panel. Men vi var långt ifrån att föreställa oss hur det verkligen kunde se ut.

Och det var en annan läckare, FrontTron, också van vid läckor angående Samsung, som gav oss en överblick (se bild överst i artikeln). Det verkar som att enheten har en vanlig huvudskärm och en sekundär skärm i nivå med händerna, helt säkert taktil (vilket skulle vara intresset annars?) för att styra enheten, med man kan tänka sig ett virtuellt tangentbord som visas för skriva text vid behov.

Läs också:
Samsung kommer att producera Galaxy S22 i november för en release i början av 2022

En ny hopfällbar enhet från Samsung, men inte en smartphone

FrontTron förklarar att skärmen mäter 17 tum när Galaxy Book Fold 17 är utfälld och 13 tum när den är hopfälld, förmodligen för att anta en tablettformfaktor.

Information saknas fortfarande om denna originalprodukt, som skulle ha presenterats i slutet av augusti för proffs på IMID (International Meeting on Information Display) 2021, en mässa specialiserad på skärmteknik som hålls i Sydkorea.

Källan säger att vi kan förvänta oss en release så tidigt som under första kvartalet 2022, men det verkar mer som en uppskattning av våtfinger än pålitlig information vid denna tidpunkt.

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button