Samsung HW-Q900T: 300 € rabatt på denna utmärkta soundbar

Samsung HW-Q900T Soundbar

Samsung är en av de ledande på soundbar-marknaden och modellen HW-Q900T som släpptes 2020 är enhällig bland experter på området. Den är tillgänglig idag med en rabatt på 300 € hos Boulanger efter en dubbel kampanj: en omedelbar rabatt på 100 € och ett online-återbetalningserbjudande på 200 € från Samsung.

Se Samsung HW-Q900T-erbjudandet för 699 € (via ODR)

Samsung HW-Q900T: Dolby Atmos-ljud i 7.1.2 i ditt vardagsrum

Samsung har gått helt ut på virtuell spatialisering på denna modell, den har 2 extra sidohögtalare jämfört med Q80R, vilket gör att den kan simulera ett komplett Dolby Atmos/DTS:X hemmabiosystem i 7.1.2. Den levererar imponerande ljudkvalitet med en balanserad, diskret profil, och den medföljande subwoofern gör jobbet perfekt med djup, lyhörd bas utan resonans.

Baren har 2 HDMI-ingångar, en optisk samt en HDMI eARC-utgång och självklart ett Bluetooth-chip för att ansluta dina trådlösa enheter. eARC-stöd låter dig dra fördel av den imponerande spatialiseringen på dina konsoler för vilda och uppslukande spel i Ultra HD 120 Hz (om din TV också stöder det).

Stången är klädd med ett snyggt akustiskt tyg och den är 1,23 m bred och 7 cm tjock. Den är elegant och kommer att vara diskret på din TV-bänk.

100€ kampanj och 200€ återbetalas av Samsung

För att dra nytta av återbetalningserbjudandet på 200 € från Samsung måste du följa instruktionerna på den här sidan, nämligen att sammanställa en fil med några element som bevisar ditt köp och skicka det, allt händer online.

Boulanger erbjuder dig expressleverans efter överenskommelse men det är också möjligt att välja avhämtning i butik bredvid ditt hem. Enheten är garanterad i 2 år men tänk på att butiken erbjuder att förlänga denna garanti till 5 år för 79€. Delbetalning är möjlig mot en avgift men du behöver B+-kortet om du vill ha fler än 4 månadsbetalningar.

Se Samsung HW-Q900T-erbjudandet för 699 € (via ODR)

Kort sagt, HW-Q900T är en av de bästa soundbars, den driver spatialiseringen ytterligare och kraften och kvaliteten finns där. Med Samsungs ODR är detta ett erbjudande att inte missa för att utrusta ditt vardagsrum som på bio.

Varför Clubic rekommenderar Samsung HW-Q900T bar?

  • Dolby Atmos/DTS:X-ljud
  • Kvalitets subwoofer
  • Bra byggkvalitet

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa soundbars.

Relaterade Artiklar

Back to top button