Samsung Galaxy Z Fold 4: Nyheter på skärm, kamera och batteri

Nya rykten kommer på skärmen och databladet för nästa Samsung Galaxy Z fold 4. Lg kommer att tillhandahålla enhetens batterier.

Samsung Galaxy Z Fold 4: Fabriksform av den reviderade skärmen?

Det är bara några månader kvar till den officiella presentationen av Samsung Galaxy Z Fold 4, men förväntningarna kring enheten är höga, tack vare en marknad som ökar utbudet av de viktigaste varumärkeskonkurrenter.

Efter den mycket uppskattade och prisbelönta skärmen av Oppo Hitta N, Samsung verkar reflektera över en modifiering av visa formfaktor av nästa Z-veck 4.

Enligt ett rykte som föreslagits av den berömda ICE Universe på Twitter, den nya hopfällbara när den väl öppnats bör anta en nästan kvadratisk form, jämfört med den tidigare modellen som presenterades med en större höjd än basen i en mer rektangulär form.

Storleken på intern display de bör öka något från diagonalen på 7,55 tum till 7,56.

En av de få kritikerna mot Z fold gällde användbarheten av den externa skärmen just på grund av formen, men som kan bli mer användbar med nästa uppdatering.

För älskare av optisk zoom finns det dåliga nyheter, Z fold 4 kommer inte att vara utrustad med en periskopkamera. Förmodligen ett dikterat val, med tanke på det begränsade interna utrymmet på grund av komplexiteten i strukturen, den dubbla skärmen och det dubbla batteriet.

När det gäller autonomi kommer det att vara nödvändigt att arbeta med mjukvaru- och hårdvaruoptimeringar eftersom kapaciteten kommer att förbli oförändrad jämfört med Z fold 3 med 4270 mAh.

De två interna 2 002 mAh batterierna respektive (motsvarande koden EB-BF936ABY), den andra större från 2 268 mAh (motsvarande istället koden EB-BF937ABY) kommer istället att produceras och levereras av Lg Electronics.

Relaterade Artiklar

Back to top button