Samsung Galaxy Z Fold 4: Läckt datablad

Lanseringen av den nya hopfällbara från Samsung väntas i augusti med nya Z Fold 4, varav det fullständiga tekniska databladet läcker.

Samsung Galaxy Z Fold 4: Huvudnyheter

Stora förväntningar kring den nya modellen av Z Fold-linjen som ska presenteras i augusti.

Viktiga innovationer introducerade, i en enhet som verkar ha lite gemensamt med sin föregångare.

Först och främst det som gäller displayen som ändrar form antar ett mer fyrkantigt utseende när den väl öppnats, med fördelen att ha en mer användbar sekundär display som liknar en vanlig smartphone.

Den andra nyheten gäller gångjärnet som byter system igen gå från dubbel till enkel, en förbättring som gjorde det möjligt att delvis riva ner displayens mittlinje.

Den tredje punkten, om än inte bekräftad, gäller närvaron av S Penperfekt för att rita, ta anteckningar eller på jobbet.

Läs det tekniska databladet, om än inte bekräftat

Nettoförändring för den bakre kamerakroppen, som kommer att vara densamma som Galaxy S22. Huvudsensorn kommer att vara 50 MPX, flankerad av två andra 12 MPX-sensorer och äntligen kommer en 3x optisk zoom.

När det gäller CPU, ett oväntat val, ombord på den nya hopfällbara hittar vi Snapdragon 8 gen1 Plus, flankerad av 12-16 GB RAM och ett lagringsutrymme på 256 / 512 Gb.

Huvudskärmen kommer att vara 7,6 tum vid 120 hertz med Qxga + upplösning, medan den sekundära skärmen kommer att ha en bredd på 6,2 tum HD + alltid på 120 hertz.

Selfie-kameran bekräftas under skärmen, men från 16 mpx medan de sekundära från 10 mpx.

Vi måste bara vänta till augusti för att förstå om ryktena, som läckt ut under dessa dagar, kommer att bekräftas.

Relaterade Artiklar

Back to top button