Samsung Galaxy Z Fold 4: Få priset, det kostar lika mycket som en begagnad bil!

Några dagar innan den officiella presentationen pratas det om den nya Samsung Galaxy Z Fold 4, denna gång för det uppenbarligen överdrivna försäljningspriset.

Samsung Galaxy Z Fold 4: Priserna ökar från föregående serie

Ett koncentrat av teknik, förmodligen den mest avancerade smarttelefonen i världen och detta i sig kan vara en motivering för att förvänta sig ett pris utöver det vanliga.

Med bibehållen denna aspekt, tills nu det verkade som att Samsungs policy drev spridningen av hopfällbara enheter, om vi talar om viklinjen snarare än vändningen.

De nyheter som kommer verkar dock stå i kontrast till vad som skulle kunna gynna dess spridning, det vill säga försäljningspriset.

De föreslagna minnesminskningarna är två: 256 GB och 512 GB, flankerade av 12 gigabyte RAM. Utgångspriset ska enligt våra källor vara 1839 för 256gb och 1939 för 512gb, med en möjlig felmarginal på 20 €.

Det är praktiskt taget samma summa som vi skulle kunna lägga på en gammal begagnad bil, ett pris som inte alla skulle definiera så rimligt som Piero Armenti skulle säga. Och även om det är sant att du inte kan betala i tårar i butik, som Frank Gramuglia skulle vilja, efter att ha köpt den kunde vi alla känna med en lättare plånbok.

Kvaliteten är dock obestridligoch Samsungs ingenjörer har gjort viktiga förändringar både på formfaktorn och på stängningssystemet, vilket kommer att begränsa det irriterande vecket i mitten av skärmen.

Stort steg i kvalitet även inom kamerasektorn, som nu delas med Galaxy S22.

För att ta reda på alla detaljer måste vi bara vänta till den 10 augusti, där vi vid Galaxy unpacked-evenemanget kommer att upptäcka: Fold 4, Flip 4 och de två Galaxy Watch 5 och 5 pro. Det kommer våra uppdateringar, håll utkik!

Relaterade Artiklar

Back to top button