Samsung Galaxy Z Flip 3 med Watch 4 Classic-klockan till ett otroligt pris!

Detta är återkomsten av ett erbjudande som har gjort mer än en spricka: paketet som består av en hopfällbar smartphone Samsung Galaxy Z Flip 3 med en Samsung Galaxy Watch 4-klocka är till försäljning för 709€ på Cdiscount. Och det finns två ODR att fylla i för att få en återbetalning på 170 €. Det betyder att partiet endast kommer att kosta dig 539 €!

zflip3

Samsung Galaxy Z Flip 3 och Watch 4 Classic i ett nötskal:

 • En vikbar skärm, en extern skärm
 • 128 GB minne för smarttelefonen
 • 42 mm smartklocka

Se erbjudandet på Samsung Galaxy Z Flip 3 + Watch 4 Classic för 539 €

Rabatter som om det regnade

Det här är stundens stora affär som du inte under några omständigheter bör missa på Cdiscount. Faktum är att paketet inklusive den utmärkta Samsung Galaxy Z Flip 3-smarttelefonen med en Samsung Watch 4 Classic ansluten klocka visas för €899. Men när den läggs i varukorgen går den ner till 709€ vilket redan är en enorm rabatt.

Kampanjen slutar inte där eftersom det för närvarande finns två cashback-erbjudanden (ODR) på gång på dessa produkter. Först en återbetalning på 100 € för köp av Galaxy Z Flip 3. Sedan en ODR på 70 € för Watch4 Classic. Det är €170 återbetald, så i slutändan kommer den nya smarttelefonen och klockan bara att kosta dig €539. Ett gediget guldfynd!

Två kompletterande produkter från Samsung

Galaxy Z Flip 3 är Samsungs mest avancerade hopfällbara smartphone. Den har därför en intern 6,7 “Dynamic AMOLED 2X-skärm med en skärm på 2640 x 1080 pixlar för en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Och på utsidan en 1,9” Super AMOLED 260-skärm x 512 pixlar och 60Hz.

Den har en Snapdragon 888-processor, 128 GB internminne och 8 GB RAM. När det gäller autonomi kan du räkna med en användningsdag. Och fotosensorerna på baksidan är 12 och 12 Mpx. När det kommer till selfies har du en 10MP-sensor.

Klockan är den perfekta följeslagaren för smartphonen. Ansluten till den via Bluetooth, samlar den in dina hälsodata, spårar din sömnkvalitet och visar aviseringar från din telefon. Det är också möjligt att svara på dem via pekskärmens tangentbord. Men också att ringa dina samtal direkt via mikrofonen och klockans högtalare.

Se erbjudandet på Samsung Galaxy Z Flip 3 + Watch 4 Classic för 539 €

Komponera din smartphone och smartwatch duo

Om detta vackra paket inte tilltalar dig men du fortfarande letar efter en ny telefon med klocka, har vi det du behöver. På ena sidan finns den jämförande guiden för de bästa smartphones med all information och redaktionella val. På andra sidan samma guide, men denna gång tillägnad anslutna klockor. Det är upp till dig att göra den bästa möjliga kombinationen!

Samsung Galaxy Z Flip 39

Vi hade inte mycket att klaga på Galaxy Z Flip förra året. Mer attraktiv än en Fold i våra ögon, den fångade bara med sin helt anekdotiska sekundära skärm, sin mycket rättvisa autonomi och sitt orimliga pris. Och i år fixar Samsung minst två av de tre klagomålen.

Den nya frontskärmen är äntligen användbar, och Galaxy Z Flip 3 visas för inte mindre än 500€ billigare än sin föregångare. Det återstår verkligen en i stort sett perfekt autonomi. Men det är tydligt att Samsung utvecklar en viss expertis inom designen av dessa smartphones av ett nytt slag.

Galaxy Z Flip 3 är en magnetisk enhet som är svår att lägga ifrån sig och rolig att hantera. Visserligen revolutionerar det inte användningen som Fold hoppas göra en dag. Men det gör det i alla fall möjligt att förena kompakta mått och XXL-skärm. En lyckad satsning.

Mest

 • Sofistikerad och unik design
 • Mer motståndskraftig och vattentät
 • Fängslande skärm
 • Andra skärmen äntligen användbar
 • Vackra bilder under alla omständigheter
 • Videostabilisering
 • 500€ mindre än den första generationen

De mindre

 • Fortfarande svårt att öppna med en hand
 • En ibland våldsam prestationsbegränsning
 • Verkligen rättvis autonomi
 • Vissa förbättringar måste göras i gränssnittet

Design9

Skärm9

Prestanda9

Gränssnitt8

Autonomi6

Fotografi8

1109 €

1109 €

Samsung Galaxy Watch 4 Classic8

Genom att slå samman OneUI med Wear OS 3 gör Samsung en riskabel men framgångsrik satsning enligt vår uppfattning. Galaxy Watch 4 Classic kombinerar verkligen det bästa av två världar: Tizens perfekt fungerande gränssnitt och de många hjälpfunktionerna i Wear OS.

Vi slutar därför med en mycket praktisk klocka, lätt att använda med sin roterande ring och sitt hyperflytande gränssnitt. Det är väldigt enkelt att ladda ner urtavlor och applikationer från Play Store. Även sport/hälsodelen håller bra kvalitet trots en något tillbakadragen GPS.

I slutändan kommer vi bara att ta upp två stora kritiker mot denna Galaxy Watch 4 Classic: dess mycket begränsade autonomi och skyldigheten att använda en Samsung-smartphone för att dra fördel av alla dess möjligheter. Om du har en märkestelefon och inte har något emot att ladda din smartklocka varje dag, kan du satsa på det med slutna ögon. För de andra, vänd dig istället till konkurrenterna som Fossil Gen 6 till exempel, eller till och med Huawei Watch 3.

Mest

 • Den smarta blandningen mellan Wear OS och OneUI
 • Den roterande ringen, fortfarande lika praktisk
 • Ankomsten av EKG och blodtrycksfunktioner
 • Sammantaget en mycket komplett klocka

De mindre

 • Autonomi begränsad till en stor dag
 • EKG-kompatibel endast med Samsung-smarttelefoner
 • Armbandets form, inte särskilt ergonomisk
 • Perfekt GPS-noggrannhet

Design och finish8

Verktygsfunktioner10

Sportfunktioner7

Ansökan8

Autonomi3

285,99 €

285,99 €

Relaterade Artiklar

Back to top button