Samsung Galaxy Watch 5 Pro: det läckta tekniska bladet, en referens i vardande?

Samsung Galaxy Watch 5 © sammobile

Några dagar innan den officiella presentationen är Samsung Galaxy Watch 5 Pro fortfarande föremål för läckor.

De nya generationerna av uppkopplade klockor under Wear OS avslöjar sitt tekniska blad innan timmen. En framtida referens i frågan? På pappret är det lovande.

Ett lovande tekniskt blad

Denna onsdag den 10 augusti kommer Samsung att presentera sitt nya sortiment av hopfällbara smartphones, Galaxy Z Flip och Fold 4, men också sina framtida uppkopplade klockor: Samsung Galaxy Watch 5 och Watch 5 Pro. När de närmar sig sin formalisering kommer de användbara fortsätter att vara föremål för livliga rykten. Om vi ​​redan har kunnat upptäcka deras potentiella pris och deras design, vet vi nu mer om deras tekniska datablad. Den tyska sajten WinFutureofta välinformerad, avslöjade några av funktionerna i Samsung Galaxy Watch 5.

Det kommer att finnas tre klockmodeller som kommer att presenteras nästa vecka, med två versioner av Galaxy Watch 5 i 40 och 44 mm för en tjocklek på 9,8 mm och en respektive vikt på 28,7 och 33,5 gram. Vad gäller det kommer Galaxy Watch 5 Pro endast att erbjudas i 45 mm-format. På skärmsidan skulle den minsta versionen förlita sig på en 1,19 tums AMOLED-skärm med en definition på 396 x 396 pixlar. 44 mm-modellen och Watch Pro 5 kommer att dra nytta av en 1,36 tums panel för en definition på 450 x 450 pixlar.

80 timmars batteritid för Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Föga överraskande kommer alla versioner att vara utrustade med Exynos W920-chippet som redan används för Galaxy Watch 4. Å andra sidan kommer processorn att få mer lagringsutrymme, med en kapacitet som klättrar upp till 16 GB för high-end-modellen. Den mest tydliga informationen som avslöjas gäller dock batteriet. Framtida anslutna klockor kan erbjuda utmärkt autonomi, upp till 80 timmar för Samsung Galaxy Watch 5 Pro och dess 590 mAh batteri.

40 mm Galaxy Watch 5 skulle bära ett 284 mAh-batteri medan 44 mm-modellen skulle välja ett 410 mAh-batteri med upp till 50 timmars batteritid. Det sydkoreanska företaget skulle därför ha lyckats förbättra autonomin för sina nästa uppkopplade klockor och erbjuda upp till tre dagars kontinuerlig användning för Galaxy Watch 5 Pro. Ganska imponerande, men vi måste ändå se under vilka förutsättningar detta kan uppnås. Vi vet i alla fall att tillverkarens nästa digitala toquantes kommer att kunna återvinna nästan hälften av sitt batteri på knappt 30 minuter.

Källa: WinFuture

Relaterade Artiklar

Back to top button