Samsung Galaxy Watch 5 och 5 Pro finns på flera Samsung-sajter

Samsung Galaxy Watch 5 © © 91Mobiles

Medan presentationen av det nya utbudet av anslutna klockor Samsung närmar sig med stormsteg, nya (officiella) ledtrådar tyder på att lanseringen av Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro skulle vara nära förestående.

Några dagar efter att ha avslöjats i all ära redan innan deras officiella presentation har Galaxy Watch 5 och 5 Pro precis pekat nästippen på Samsungs officiella webbplatser.

Uppdatering av Galaxy Watch 5

Medan deras officiella presentation väntas vid tur, lämnar Galaxy Watch 5 och 5 Pro fortfarande många mysterier hängande över dem. Men 3D-renderingar, som nyligen publicerats på webben, har gjort det möjligt att lära sig mer om särdragen hos dessa framtida uppkopplade klockor.

Designmässigt kommer Galaxy Watch 5 inte rubba det som erbjöds förra året med föregående generation, nämligen Galaxy Watch 4. Denna kommer att finnas i flera färger och kommer att erbjuda två skärmstorlekar: 40 mm och 44 mm. Prismässigt kommer den fortfarande att kosta mellan 300 och 400 euro.

Galaxy Watch 5 Pro kommer för sin del att erbjudas i två färger och kommer att vara utrustad med ett glas skyddat av safir. Den roterande ramen ska säga adjö till oss och skärmen får en diameter på 45 mm. Liksom Galaxy Watch 5 kommer denna Pro-modell att upprepas i två versioner: en 4G-modell och en Wi-Fi-modell. Den här gången skulle priserna börja från 490 euro och kan gå upp till 540 euro, på Believe vissa rykten.

Galaxy Watch 5: en nära förestående lansering?

För några timmar sedan läckte de officiella Samsung-webbplatserna i Belgien, Norge och Danmark de officiella supportsidorna för Galaxy Watch 5 och 5 Pro. Först får vi veta att 40 mm och 44 mm modellerna av Galaxy Watch 5 bär modellnumren “SM-R905F” och “SM-R915F”, medan Galaxy Watch 5 Pro bär modellnumret “SM-925F”, vilket matchar vad tidigare läckor indikerade.

Om dessa supportsidor inte presenterar några bilder och inte avslöjar någon ytterligare information om tekniken som är inbäddad i framtida Samsung-anslutna klockor, bekräftar de dock att tre varianter av Galaxy Watch 5 verkligen är under förberedelse och att de därför bör formaliseras inom kort .

Som en påminnelse tyder många ledtrådar på att koreanen skulle kunna säkerställa sin händelse ” Uppackad under nästa månad, närmare bestämt runt den 10 augusti. Även om detta uppenbarligen återstår att bekräfta, kan det vara en lämplig tidpunkt för Samsung att släppa slöjan på sin nya generation av Galaxy Watch.

Om samma ämne:
Galaxy Watch 5 och 5 Pro visar sig själva från alla vinklar redan innan deras officiella presentation

Källor: Sam-Mobile, GSM Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button