Samsung Galaxy: Watch 5, Fold 4 och Flip 4, vi känner till tillkännagivandet och marknadsföringsdatumet

Samsung Galaxy Z Fold 4 © OnLeaks

Vi misstänkte det men Samsung förbereder sig för att göra stora tillkännagivanden under sommaren. Och en insider som anses vara mycket pålitlig har precis meddelat lanseringsdatumet för flera nya produkter.

De kommande veckorna kommer att bli avgörande för det sydkoreanska varumärket. Ett Unpacked-evenemang kommer att hållas i sommar och många nya funktioner väntas. Vi pratar särskilt om de hopfällbara smartphonesna Samsung Galaxy Z Fold 4 och Z Flip 4 men också om den uppkopplade klockan Samsung Galaxy Watch 5. Idag berättar Jon Prosser om dagen för tillkännagivandet av dessa enheter samt deras exakta lanseringsdag .

En extremt hektisk augustimånad

Enligt Prosser kommer alla ovan nämnda produkter att presenteras den 10 augusti 2022. Detta datum kommer också att sammanfalla med starten av förbeställningar. Dessutom kommer den uppkopplade klockan och smartphones med vikbar skärm alla att landa på marknaden från och med den 26 augusti. Galaxy Z Fold 4 kommer att ha gröna, svarta och beige färger. Galaxy Z Flip 4 kommer för sin del att finnas i grafitgrå, roséguld och blått. För att sätta stopp för mobiltelefoner kommer Samsung Galaxy S22 att erbjudas i en lavendelfärg.

Slutligen, när det gäller Samsung Galaxy Watch 5, kommer den att dra nytta av en 40 mm och 44 mm version. En Galaxy Watch 5 Pro (46 mm) är också planerad. En 5nm-processor, cirkulär AMOLED-skärm, Wear OS 3-operativsystem (med One UI Watch), vatten-/dammtätning och utbytbara armband kommer alla att finnas på programmet. En sensor som kan mäta vår kroppstemperatur skulle också kunna implementeras i klockan. Vi ses i augusti!

Källa: Jon Prosser

Relaterade Artiklar

Back to top button